Posts

Showing posts from January, 2012

Harapan saya ...

Baru saja menjengah Blog kawan yang dah lama sangat tak kunjung. Rasa macam lama betul tak baca blog orang lain. Masa..Masa... Susah nak cari masa nak melawat blog rakan-rakan. Anyway, blog kawan saya ni yang menjadi inspirasi untuk saya menulis entri pada kali ini dan saya dalam mode berani mati ni dengan hendak kembali melampiaskan perasaan saya dalam blog. Sedangkan saya sudah berjanji dengan diri sendiri untuk tidak meluahkan apa-apa berkenaan hati dalam blog ini lagi! But then, what the hell!!!! right?


So here goes nothing.


Pada tanggal 4 Januari 2012, baru 4 hari menjengah tahun baru....Ooo, yup! HAPPY NEW YEAR PEEPS, almost forgot...hahaha...Anyway, continue... Ok, so pada tanggal tersebut saya telah dikejutkan dengan satu gambar ni, yang terlihat dari news feed dalam Facebook. The guy I admire most got enganged with a very cute girl I can say. Hurmmm, perasaan masa tengok gambar tu bercampur-baur actually. Sad, happy, ponder ... macam-macamlah. But anyhow, after that I feel a bi…