Posts

Showing posts from February, 2009

Tag si Mo0nSyi...haih~!

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
- My V, of course ... gO figure!

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
- is dat mean bukan dari bank pa & ma??? ermmm.....tak de kot sbb aku dah blanje duit tu utk bebudak tuisyen aku...blanje diorang KFC .. err, pkra tu berlaku sebelum gaza dibantai teruk oleh Yahudi laknatullah baru2 ni...harap maklum! =\

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
- Rumah aku yang nun jauh di Penang =)

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
-InsyALLAH kalau bertemu dengan org yang tepat! berkekalan ler hendaknya sampai ke taman syurga....wah~!

5. Adakah anda dilamun cinta?
-Yupz...with a stranger...ngeee~

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
- Bilik Siti Nurena Omar...akakakakakaka... =) ...My life is so sad...nak mok...

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
- Kamus Dwibahasa Oxford Fajar Edisi keempat (dikemaskinikan) ... Fuhhhhh~!

8. Apakah nama penuh kamu?
- AiSya d absolone darab konjugat L'Hopit…

20 cara utk jadikan roomate anda gila (FUNNY!)

Bengangdengan roommate? Tak tahu apa nak buat? Get ready for the payback time...

1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik & terangkan bhw takde org kat rumah. Unpack segala brg anda & pegi tidor.

2. Setiap kali roommate anda balik, jerit sekuat hati" horee...kau dah balik". Lepas tu menari dlm 5 minit. Lepas tu, tenung jam lama2 dan tanya dia "Sepatutnya kau dah blah dah skrg"

3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2 "Tolong, kat mana aku berada ni?" dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kecil, cukuplah sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.

4. Ambil marker, buat bulatan kecil kat lengan anda. Besarkan bulatan tu setiap hari sambil berkata "Dah merebak... dah merebak!"

5. Beli pepokok bonsai. Bercakap & tidor dengan pokok tu setiap hari. Selepas seminggu, bertengkar dgn pokok tu…

Ema Tag Aku

RULES:

1. You can only say Yes or No!

2. You are NOT ALLOWED to explain ANYTHING unless someone messages you and asks!


Kissed someone on your top 8/16/24?
* No

Danced in front of your mirror naked?
* No

Ever told a lie?
* No

Had feelings for someone who didn't have them back?
* YES

Kissed someone of the same sex?
* No

Kissed a picture?
* YES

Slept in until 5 PM?
* YES

Had sex at work?
* NO

Fallen asleep at work/school?
* NO

Held a snake?
* NO

Ran a red light?
* YES

Been suspended from school?
* NO

Totaled your car/motorbike in an accident?
* NO

Been fired from a job?
* NO

Sang karaoke?
* YES

Done something you told yourself you wouldn't?
* YES

Laughed until something you were drinking came out your nose?
* NO

Caught a snowflake on your tongue?
* NO

Kissed in the rain?
* YES

Sang in the shower?
* YES

Gave your private parts a nickname?
* NO!

Sat on a roof top?
* YES

Been pushed into a pool with all your clothes on?
* NO

Broken a bone?
* YES

Shaved your head?
* NO

Slept naked?
* NO!

Blacked out from drinking?
* NO

Played a prank on so…

Result Kalkulus TEST 1 is OuT!

Finally, debaran selama seminggu aritu berakhir...Dah tanda, dah dapat dan dah tengok...Alhamdulillah, result aku tak macam first time amik...Sedeynyew mengenangkan sem lepas....sob..sob...but anyway, I kinda proud of myself...shud be given a credit but somehow dun have enough credit in the bank...kena tunggu bulan 3...itu lew kalau dah belanja tak HINGAT DUNIA...haih~!

First, masa kelas ari ni lect dah cakap benda yang tak sedap didengar pasal result..."...30% failed." Aku pun saling berpandangan ngan my gurlfwens...Muka masing2 dah berubah...Rasa tak best menyelinap ke seluruh badan...yang Ena dah tentu2 tak sihat bertambah tak sihat dia dengar tapi then, when we both look at our marks, ase bersyukurlah juga coz history dun repeat itself...simpanglah fail lagi...Semuanya terletak pada cara lect yang mengajar...So far, lect aku yang ini paling bagus mengajar...dahlah mengajar penuh dengan kesabaran, tiap kali dia soal masing2 mendiamkan diri...bak keta Ema, masing2 jadi cam …

-Keep Running Back-

These days you barely even say my name
Like you don’t really feel the same
I’m wondering whats to blame

Tell us something? At least if we both choose to move on we know exactly what lead us to it...Don't just go like that...Plzzz, never run from your problem because it's about someone who love you very dearly (perhaps...) You might want the 2nd chance so better have a wide thought on thing regarding your relationship that you decide
These nights, I fall asleep wondering where you are
It feels like we’re falling apart
And it’s totally breaking my heart

If only you knew..

Cause if bein’ with you means being alone
And never knowing when you’re comin’ home
Then I guess I’m better off on my own

Critically damage...when she have a thought like this, I bet there wont be me&you in the future...So, open up your heart in the first place...Understanding is vital in one relationship and of course honesty. No matter how big is your problem, you can always share with someone who is c…