Posts

Showing posts from March, 2011

Saya mahu bercinta

Hari ni since tak ada apa yang nak dibuat saya pun datanglah dengan pelbagai idea gila-gila di otak ... Hari ni saya spent masa sangat lama berFB ... So unbelievable... (ceh! cam baru buat je)
Konklusinye, saya rasa saya nak bercinta ... tapi cinta ni boleh ke datang macam tu je???  Best tengok orang bercinta, berkahwin, ada baby ... membuatkan diri nak perkara yang sama tapi , tapi .... adakah saya sudah bersedia untuk semua itu?
Kalau nak ikut rasa, memang sangat berbunga-bunga sekarang. Tapi adakah rasa ini datang kerana melihat kebahagaian yang dikecapi orang yang sudah mempunyai pasangan hidup atau adakah rasa itu memang datang dari hati ... genuine gitu #kelip2mata. Kalau nak diikutkan memang lumrah kehidupan manusia untuk saling ada rasa cinta sesama insan. Cuma jangan pula tersalah langkah dalam bercinta. 
Tapi, apa yang saya perasan bila saya sangat hendakkan sesuatu itu, saya tidak akan dapat tapi kalau lite2 jer, insyaALLAH dapat. hurmmmm....
Masalah sekang ni, nak cari chenta i…

No way!!

Lama sudah tidak berkongsi lagu ... So, here it goes ... A song by Shontelle dengan tajuk Perfect Nightmare ... Currently, this song have become one of my dance song ... Love it, in term of dance music ... As for the lyric, just nice ... Bolehla buat feeling2 sengsorang...bhahahahaha ... Enjoy! (^^



Alright, till then, -ToOdLeZ-