Posts

Showing posts from September, 2011

Setelah sekian lama....

Image
Assalamualaikum,


What's up everyone??? Yup! I know...sangat lama tidak menghupdate blog ini. Banyak benda sangat nak kena buat sampai tak ada masa dah dengan blog ni. So, agak boleh tabik spring ar pada mereka yang bekerja dan masih ada masa untuk berblogging...how u guys do it?? tell me!!! Share with me, please. =P


Well, sekarang aku dah mempunyai kerjaya aku yang agak menarik untuk dikongsi tapi ALLAHUALAM berapa lama aku akan bertahan di sini. Ooops! Doesn't mean i dont like what im doing tapi biasalah kita bukannya tahu rezeki kita ni kan. Alright! Right now aku dah bekerja tetap di sebuah Research Company kat tengah2 bandar KL nun. Tak sangka dalam pada aku nak mengelakkan kerja kat KL, last2 situ punca rezeki aku rupanya. Betul2 tengah bandar pulak tu. Alhamdulillah la ada perkhidmatan LRT, jadi aku tak adala mengomel setiap pagi nak kena bangun pagi dan sambil mengucap panjang dalam kereta sebab terpaksa menghadapi kesesakan lalulintas yang menjadi rutin setiap hari beker…