Posts

Showing posts from 2012

April ...

Assalamualaikum and Hi all!!!


APRIL!!! ... Don't know why but I kinda love April ... Today I woke up and feels so much in love with April ... Hurmmm, I wonder why ... I also gets myself a new fragrance call "In Love" by Lancome ... hahahahahahaha ... >_<


Someone inspired me to write again ... Well, I guess it is true to write something we need someone or something to inspired us to really produce a very good writing. (^_______^)Y
But the person asked me to write on something else, something different from my previous and latest entry I guess ... Hurmmm, I was not really myself past couple of month and that's how those entry suddenly happened :p


Let's write something in Bahasa (^___________^)


Since its a 'in love' month for me ... I will still write something on L.O.V.E also ... but different kind of L.O.V.E  : )


Hubungan cinta paling agung adalah hubungan cinta antara Tuhan dan hambaNYA. Tiada kompromi terhadap ayat berkenaan. 


Dipetik dari dinding FB seor…

Harapan saya ...

Baru saja menjengah Blog kawan yang dah lama sangat tak kunjung. Rasa macam lama betul tak baca blog orang lain. Masa..Masa... Susah nak cari masa nak melawat blog rakan-rakan. Anyway, blog kawan saya ni yang menjadi inspirasi untuk saya menulis entri pada kali ini dan saya dalam mode berani mati ni dengan hendak kembali melampiaskan perasaan saya dalam blog. Sedangkan saya sudah berjanji dengan diri sendiri untuk tidak meluahkan apa-apa berkenaan hati dalam blog ini lagi! But then, what the hell!!!! right?


So here goes nothing.


Pada tanggal 4 Januari 2012, baru 4 hari menjengah tahun baru....Ooo, yup! HAPPY NEW YEAR PEEPS, almost forgot...hahaha...Anyway, continue... Ok, so pada tanggal tersebut saya telah dikejutkan dengan satu gambar ni, yang terlihat dari news feed dalam Facebook. The guy I admire most got enganged with a very cute girl I can say. Hurmmm, perasaan masa tengok gambar tu bercampur-baur actually. Sad, happy, ponder ... macam-macamlah. But anyhow, after that I feel a bi…