Posts

Showing posts from April, 2010

Kegilaan baru

Pernah dengar formspring.me???

...dan sesungguhnya, itulah kegilaan baru saya =D

Well, ia bukan macam aplikasi atas talian yang biasa kita main. Ia tidak seperti facebook atau friendster atau twitter atau myspace atau yang sewaktu dengannya ... Apa yang anda perlu buat adalah register dan sediakan diri anda untuk menjawab soalan2 yang bakal dikemukakan kepada anda, untuk anda jawab. Anda juga boleh mengemukakan soalan2 anda kepada orang-orang yang ingin anda persoalkan (hahaha =p).

Kalau rasa-rasa anda ini seorang yang pemalu untuk mendekati insan yang anda sukai, bolehla anda menggunakan aplikasi ini untuk mengatasi masalah malu anda tersebut. Itu pun kalau anda dapat menemui insan istimewa itu dan dia turut mempunyai formspring.me (^_____^)

Buat masa sekarang kerja saya adalah mengacau rakan2 sekolej. Belum sampai tahap menganggugugat orang luar dengan persoalan yang entah apa2 daripada saya. Ah, bahagia! Bagi soalan tapi kekal sebagai 'anonymous' , bagi insan itu tertanya, siap…

All i ever wanted is for it to be beautiful

I don’t know how my love story going to begin because as far as I concern I haven’t find anyone yet and it’s a heart crashing. Maybe I might end up with someone’s choices and nothing more I can do except to accept it as I lose hope to keep searching anymore. Finally, I had no control over something I ever wanted in my life. Someone I can call a friend, a lover and a husband!

I always want it to be beautiful - from the way we met to the day we approach each other. I want to have those special moments like others while we dating.

When we together feels like we complete each other.
We share our problems – Light up each others life.

We fight but still we know how to control our anger – we console back each other.
We lost whenever we keep that anger too long in ourselves – the completeness breaks.
We learn to search for our mistake instead of others.

Believing is the serenity of our love.
I’ll take you as an angel to guide and protect me and you always there – No Doubt!
and you will always have my…

When i look at you

Kategori lagu best bulan ini, pop ke ballad ?? hurmmm... Anyway, lagu kali ni kurang aku faham sikit so tak dapat nak citer di sebalik tabir lagu berkenaan, korang dengar and korang faham sendiri jela yea ...

CAUTION : Focus on the song not theGUY!

I actually, fall for the music not really the lyric or the singer voice ... muzik dia ada macam deruan tepi pantai, itu yang macam waaaaaaaaa~ (^____^)

Apa2pun, enjoy!

Till then,
-ToOdLeZ-