Posts

Showing posts from March, 2010

Kau ketuk pintu belakang, Aku buka pintu depan

Image
Sesungguhnya aku pun tak faham title aku pada entri kali ini ... Aku dapat baru je tadi masa sedang meng'scan' pendrive aku =D

Anyway, pass few days i've been thinking, macam bosan je berblogging ni or is it me yang tak pandai nak berblogging ... Aku suka baca blog orang yang ada je citer yang menarik perhatian ... As for me, aku takdela ada benda2 yang menarik untuk dikongsi pong =p
Saja suka-suka nak ada blog ... Dulu, blog aku ni macam tempat meluahkan perasaan but since i think it is not appropriate, aku pun stop brag about my feeling dalam ni ... Aku punya ayat kadang2 tak bertapis tu yang susah tu ... =p

Malam ni ada dinner di kolej aku for final year students ... Boleh tak nak komen kat sini??? =p

Apa yang aku boleh cakap "YOU BREAK OUR HEART"

Ramai yang tak nak attend dinner tu sebabnya buat kat Dewan Harmoni ... As for anyone yang tak faham, like "oklah,tu ... kenapa tak suka???" , "Dewan Harmoni, sound like a very big dewan" ... Okay, De…

Earth Hour time

Image
Let us support the Earth Hour day ... that would be tomorrow ... Just turn off all your electricity for only one hour!



My college will be holding a dinner for its final year students ... I think the party have to be turn down for an hour to support the EARTH HOUR!! salute~ (^^,

LOvE ouR EaRtH


TiLL then
ToOdLeZ

Catch up with me...

Accidentally involve dalam penjualan tudung dan selendang secara langsung ... Kakak yang aku kenal masa buat umrah aritu, dia yang suggest aku jual tudung tu ... Modal kitorang kongsi ... since aku takleh nak kuarkan banyak sangat modal kitorang buatla modal nisbah 1:3 =p
Jadilah tu ... Aku pun suka-suka je buat benda ni ... Mengisi masa lapang ... lagipun, best plak tgk tudung tu sebab lawa =D

Tomorrow, Ahad (21/3/2010) ada perlawanan 'Touch Rugby' wanita ... Team aku akan start at 9:00 am . Game pertama akan lawan dengan KMR. Game kedua pukul 9:40 dengan k14 (kalau tak silap) ... last game pukul 10:40 dengan k13 ... So, gambate wahai team-ku!!!
Kaki aku temporary sakit ... terlalu beria sangat training ... sangat nak menang dis year punya game lepas ni dah tak leh main dah ... wuuuuu~
Semua junior semangat, aku suka tengok semangat diorang tu ... InsyaALLAH boleh menang. Cuma kena polish sikit on game plan ... Malam ni akan diadakan gametalk untuk susun strategi.

Nervous so far …

ECLIPSE movie trailer is out!!!

I bring it to you all ... Im a big fan!!!

I think im gonna read the book after i finish watching all the sequel =D





who do you think will be better for Bella? Edward or Jacob????

-ToOdLeZ-

Let's judge a book by it's cover

Should i state the date?? Hurm, no need-lah, ek?

So, should i wrote this one in English or Malay??? Malay-lah, ek? It's easier for me to deliver the message =p

Alright, here goes nothing ...

Hari tu masa aku tengah browse FB, aku pun secara tak sengaja termasuk page sepupu aku kerana aku tertengok status dia yang agak menarik pada aku ...

"Jangan tertarik kepada seseorang karena parasnya sebab keelokan paras dapat menyesatkan. Jangan pula tertarik kepada kekayaannya karena kekayaan dapat musnah. Tertariklah kepada seseorang yang dapat membuatmu tersenyum, kerana hanya senyum yang dapat membuat hari-hari yang gelap menjadi cerah. (pesanan utk diri sndr jgk..hehehehe)"


Begitulah status yang diberikannya ... Aku pun tengoklah komen2 manusia yang bertindakbalas dengan status tersebut ... Ada sesuatu yang menarik yang telah aku temui ... Hahaha ... Satu komen ni yang betul2 makan dalam jugaklah kalau kita tengok secara sekali imbas tapi bila baca banyak2 kali, IT MAKES SENSE!

PER…