Posts

Showing posts from May, 2010

When the opportunity comes ...

What's the desicion???

Recently, I have attended a walk-in-interview with these company in Cyberjaya ... I made it through if that's how I should describe it for I have been given the opportunity to talk to the MD's of the company for my 2nd interview...Unfortunately, there are lots of thing getting in the way - Most of it, is from my own self ... Accommodation, my parent so far away, the environment itself and due to my undecided state of mind I did a prayer to conclude all of these ... Should I pursuit my career with the company or just turn them down?? ... So, I got my dream and it's not a very good one ... I come to my decision to terminate my interview with them ... Without even noting them and keep them waiting for me ... Yeah, that was stupid and irresponsible (I know!) ... They called me later on, and express their disappointment towards my behavior ... Yes, guilty as charge! That's how I find myself ...

With a totally full taste of guilt build up in me ...…

Emosi dengan Lagu

Beyonce - Ring The Alarm (Official Music Video) - Watch more top selected videos about: Ring_The_Alarm, Beyonce


Ingat tak lagu yg boleh dikatakan famous la jugak dulu (zaman2 aku diploma dulu around 2003 kalau tak silap) - Di saat hangat berchenta dan terclash di pertengahan jalan ... Hurm, masa tengah emosi tu dengar lagu2 camni, HUH! patutla ase lagi nak menyumpah2 jejaka itu (hahahaha) Kenangan~
Salah langkah masa emosi tak betul ... Patutnya aku cakap dan fikir benda baik2 je untuk dia, kan?kan? kan?

Masa berchenta ngan 1st lurve aku tu, aku ada lagu utk dia - hehehe

Click Me To Listen


Yea, saya sangat degil - bila layan lagu ni makin bertambah2 degil saya itu ... So, saya telah menerima padahnya ... Padan muka saya (YEAAAA, beramai2)

Tapi yang paling tak tahan, aku terdengar dan tersuka satu lagu ni masa aku miserable gile dulu tapi sekang bila aku dengar balik (not exactly dengar sahaja but also watch the videoclip - Hurmmm, kinda creeps me out) Sebab ape??? Silalah tengok sendiri ...…

Seminggu ni

Setelah bertungkus-lumus menyiapkan itu ini untuk draf tesis, dengan tak cukup tido segala akhirnya aku punya draf berjaya disiapkan. Kembali meminum Inner Shine Pati Berry (Iklan free) sebab aku rasa sejak buat sistem aritu, mata aku dah berpinar-pinar - Mana taknya, bagun tidur kul 6 lebih - Then, solat kemudian ngadap laptop sampai pagi esoknye (sebab dah tido kul 4 pagi) ... GILER! Lagi ada hati nak involve dalam bidang pembangunan web ... TAFFI (pinjam reserve word si ema =p) aku nak involve in web design, tak kuasa dah nak ngadap coding2 yang berjaya wat ari2 aku MISERABLE!!!!!

Walaupun kerja2 akhir FYP aku ni dah siap ada lagi urusan2 lain yang perlu aku uruskan ... Memandangkan aku akan pulang ke Penang nanti, so aku mempunyai banyak temujanji dengan kawan2 dekat sini .... Baik kawan2 masa sekolah dan kawan2 yang aku kenal masa aku praktikal masa diploma (golongan akak2z) ... Aku sangat LETIH!!!!!!!!
Tapi for you all, takpela ... Aku akan cuba untuk muat2kan masa bagi aku dapat …

Impossible

Tell them all I know now
Shout it from the roof top
Write it on the sky line
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible







Lyrics | Shontelle Lyrics | Impossible Lyrics

The Tree Guy - Part 1

A new leaf have grows, it picture the summer are coming back. More fun and exciting activities already planned by me and my friends but first I have to end up this so-called rebelling curiosity in my head about the tree guy. That's what my friends and I called him. How we get the name? This John Doe always sitting under the same tree every evening. He stays there like he's been waiting for someone who never going to shows up and it happens everyday!

"Keira, comes downstairs and eat your dinner."

Owh, that's my mom calling. Guess I have to close this book for a while but don't worry I'm going to comeback to tell you more about this tree guy.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

17 March 2007

It almost 6 month now and I'm developing a new habit to always check on this guy. After class I will make a fast move to the tree to see if he still continues with his habit to sit under the tree. Guess …