Emosi dengan Lagu


Beyonce - Ring The Alarm (Official Music Video) - Watch more top selected videos about: Ring_The_Alarm, Beyonce


Ingat tak lagu yg boleh dikatakan famous la jugak dulu (zaman2 aku diploma dulu around 2003 kalau tak silap) - Di saat hangat berchenta dan terclash di pertengahan jalan ... Hurm, masa tengah emosi tu dengar lagu2 camni, HUH! patutla ase lagi nak menyumpah2 jejaka itu (hahahaha) Kenangan~
Salah langkah masa emosi tak betul ... Patutnya aku cakap dan fikir benda baik2 je untuk dia, kan?kan? kan?

Masa berchenta ngan 1st lurve aku tu, aku ada lagu utk dia - hehehe

Click Me To Listen


Yea, saya sangat degil - bila layan lagu ni makin bertambah2 degil saya itu ... So, saya telah menerima padahnya ... Padan muka saya (YEAAAA, beramai2)

Tapi yang paling tak tahan, aku terdengar dan tersuka satu lagu ni masa aku miserable gile dulu tapi sekang bila aku dengar balik (not exactly dengar sahaja but also watch the videoclip - Hurmmm, kinda creeps me out) Sebab ape??? Silalah tengok sendiri ... Lagu tu best, no doubt cuma bila tgk video dia cam tak best lak ... So, lagu tu kalau aku nak dengar mmg aku akan dengar lagu je, tak mo tengok video dia.



Try cheating this girl, haha ----> Aku tak suka vd dia ... =D (kata jiwa sentimental) haha

Kemudian, aku pun stop berchenta sekejap sebab PENATLAH! emosi je memanjang ... Emosi semakin pulih, so aku dah tak layan lagu2 sedey ... Aku layan lagu2 yang byk memberi maksud utk lebih menghargai diri sendiri...Hurm, yang ni terlalu byk aku tak tau nak pick yang mana satu (tak ingat sebenarnya ... akakakakaka) tp seingat aku most of the song lagu si Kelly Clarkson tu Kelly Clarkson - Walk Away
AHAH! Since you've been gone .... Klakala plak =p



Heee...This one yang terBAEEEKKK~ (^-^)

Bila fikir2 balik, bila kita cakap kita akan move on bagai, still sedikit sebanyak masih ada lagi kesan peningalan yg berbekas yang tak boleh nak kikis sebab tu kita akan buat apa saja untuk hilangkan kesan tu sebagai contoh layan lagu2 camni (Kunun "I'm so moving onnnnn") tapi sebenarnya idok le sangat ... Sila gelak kat diri sendiri ... Benda2 melibatkan hati dan perasaan mestilah take time nak sembuh tu pun kalau boleh dikatakan sembuh tapi for me ALHAMDULILLAH semuanya sembuh sebaik pulang dari Tanah Suci (^______^)


Citer chenta kedua happen tak lama gak ler ... ianya tidak termasuk dalam kategori rebound so that's why diklasifikasikan sebagai chenta kedua (ekekekeke =p - tahniah kepada anda!!! Tepuk tangan)
Dia pun ada lagu untuk dia gaks, hahahaha (Lagu yang berunsur "KO NI MEMANG DEGIL LA NUR AISHAH") gitu ler ... =p
Here goes - Oooo, you are so gonna like this one (tapikan weird, penyanyi dia sama la dengan chenta pertama yang tak menjadi ... what a cursela singer ni ... lepas ni tak leh amik lagu2 dia ni as "OUR LOVE SONG")



Betul tak aku ckp?? Masa ni semua cakap "tak yahlah aisya" , "...cam tak leh caya je" , "Ada aura tak baik je dia tu.." Tapi aku yang degil ni "I'm GONNA be with you" (sila ulang 10 kali) hahahahaha

Kesudahannya ...



Yea, silalah gelak beramai2 ... sigh~

Tiber2 ... terhingat dan terasa agak IMPOSSIBLE to even think about it ... So, kena lupakan segera.

So, semua orang mesti ada lagu masing2 yang mengiringi hari2 mereka...Setiap lagu ada yang memberi makna yang sangat indah dan rasa cam nak tujukan kepada seseorang je, tapi kadang2 tak tercapai pun hasrat tu ... Tak semua orang faham apa yang kita nak sampaikan, yea tak?

Kesimpulannya, hurm ... it's okay utk kuar bersiar2 dan beremosi dengan lagu tapi janganlah sampai menekan diri ... kang giler susah la plak ... pepandaila.

As for me, aku still suka emosi dengan lagu.....hahahaha ... sebabnya, itu adalah salah satu cara lain utk aku meluahkan perasaan ... It's better than words sometime.

Boleh express diriku dengan cara yang berbeza ...

So, Whatcha Say?

TiLL ThEn,
-ToOdLeZ-


p/s : to my fren myra ---> This One for You ... Buang tenaga je suka orang camtu, you better off without him.

Comments

Mira said…
hmm...kebetuln plak aku tgh dgr lagu yg cm ade kenangn ngn dia nih..adeh..
sigh~
Myra.....myra......myra.... DON'T!

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...