Posts

Showing posts from April, 2011

Update bout me...

Assalamualaikum...


Lama rasanya tak bukak blog dan mencoret something yang berbentuk ilmiah dan tak berapa nak ilmiah ... huhu ... Letih, Penat 


Sekang dah menjadi pemastautin di Kuala Lumpur semula ... Sangat tak berapa suka tapi terpaksa demi nak mencari sumber kewangan untuk diri sendiri ... Hairan. Kat Penang pergi banyak interview susah betul nak dapat. Kat sini kejap je dah dapat. Hairan ... Kenapakah?? 
Kalau tanya orang mesti jawapannya - "Dah rezeki kamu dekat sini..." 
Betullah tu, tak dapat dinafikan tapi agak klise, don't you think??? Apa2pun ALHAMDULILLAH dah bekerja dan tetap pulak tu...


First job kat KL start 2 weeks ago, di sebuah company kat Solaris Dutamas ... Since aku duk kat Cheras Batu 9, tumpang rumah abang aku, jadi nak travel ke sana agak jauh ... Jauh2 pun biasala dalam sejam perjalanan sebab jalan jam. Biasa ar KL .... Terasa letihla juga sebab masuk ofis pukul 830, keje sampai kul 6 ... Dalam kul 10 lebih tu aku dah ting tong ... NGANTUK kot!
Tapi y…