Posts

Showing posts from October, 2009

To love and be love back is hard

Image
Sometimes, life is unfair to me

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~!



Dah tu je nak cakap untuk entry kali ni

There is nothing better than a good lies

I'm already gone

Remember all the things we wanted
Now all our memories they're haunted
We were always meant to say goodbye

Even with our fists held high
It never would have worked out right, yeah
We were never meant for do or die

I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you...
Now, I can't stop!

I want you to know
That it doesn't matter
where we take this road
Someone's gotta go

And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So, I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry

It started with the perfect kiss then
we could feel the poison set in
"perfect" couldn't keep this love alive

You know that I love you so
I love you enough to let you go

I want you to know
That it doesn't matter
where we take this road
Someone's gotta go

And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So, I'm already gone

I'm alre…

Nak cakap pasal minggu....

Weeee~! assignment semua dah hantar, report, projek semua dah settle...next week start final exam ... tapi yang peliknya tu, tak teruja sangat nak habis sem ni...mungkin sebab habis exam kena pikir nak wat proposal untuk fyp sem depan ... huhuhu ... Tajuk dah ada so far, cuma nak memikio camne nak buat tu satu hal lain ... huhuhu

Review subjek yang aku amik sepanjang sem ni ... Dalam, banyak2 subjek yang aku amik sem ni satu subjek ni je yang aku mmg tak boleh faham apa yang cuba disampaikan ... agaknya terlalu berseni kot ... haha ... subjek software testing ... Kadang2 bila dengar lecture aku jadi kesian dengan lecturer tu, hehehe ... bukannya apa, aku rasa mmg kurang org yang faham berbanding yg faham apa itu software testing ... all those design topics ... huhu, agaknya bukan subjek major kitorang kot...tapi so far result aku okay

Untuk database ... fuh, aku rasa ni lah subjek killer aku sem ni ... Dah macam amik diskret dah ... Dulu amik diskret time final yang kena struggle...sam…

Open Hauuuuus

Since bahang raya masih terasa lagi, sana sini kiter akan melihat adanya umah terbuka ... pada yang tak berpeluang nak lihat tu i feel sorry for you...anyway, hari ni umah my brother ada buat open houz kecil2an. Kecil2an sebab my sis-in-law hanya panggil kengkawan dia, and aku pun tumpang sekali jemput ler some of my fwens (kata tumpang, tak leh hangkut satu kampung =P) ...huahua (joking!) ... NAMUN! akibat masalah transport, kijo and terlalu banyak open houz to attend non of them could make it to my bro's house...sedey gaks, tapi nak wat camno?

Nih, kira 3rd time aku handle open house tapi this time sangat penat lar ... mungkin menu sangat banyak kot n kekurangan kakitangan =P ... My sis-in-law yang sangat skillful memasak and me as a co-worker (wink~*) telah berjaya menyediakan, Laksa Penang, Laksa Johor, Nasi impit, kuah kacang, masak lodeh (ala, satu set tu lah). Malamnya tido dekat kul 3 nak sediakan dulu kuah2 laksa tu supaya esok senang skit keje...walaupun dah bersedia aw…