Result Kalkulus TEST 1 is OuT!

Finally, debaran selama seminggu aritu berakhir...Dah tanda, dah dapat dan dah tengok...Alhamdulillah, result aku tak macam first time amik...Sedeynyew mengenangkan sem lepas....sob..sob...but anyway, I kinda proud of myself...shud be given a credit but somehow dun have enough credit in the bank...kena tunggu bulan 3...itu lew kalau dah belanja tak HINGAT DUNIA...haih~!

First, masa kelas ari ni lect dah cakap benda yang tak sedap didengar pasal result..."...30% failed." Aku pun saling berpandangan ngan my gurlfwens...Muka masing2 dah berubah...Rasa tak best menyelinap ke seluruh badan...yang Ena dah tentu2 tak sihat bertambah tak sihat dia dengar tapi then, when we both look at our marks, ase bersyukurlah juga coz history dun repeat itself...simpanglah fail lagi...Semuanya terletak pada cara lect yang mengajar...So far, lect aku yang ini paling bagus mengajar...dahlah mengajar penuh dengan kesabaran, tiap kali dia soal masing2 mendiamkan diri...bak keta Ema, masing2 jadi cam burung gagak (ark...ark...arkk...) But then, she still with a smile but and curiousity to really make sure we understand every single words she said...Dia pulak, jenis yang memahami so senang belajar dengan dia berbanding lect2 yang lepas... =(

THE SAD NEWS, our lect kena tukar starting next week...Dah dapat lect best tak kekal pulak...haih~!
Well, she's pregnant rite now and maybe she's about to let 'the thundercat go' ... ahakz~!
Our new lect for this subj nxt week wud be Mr.Mansor bin Monsi...I dun want to say anything...I juz follow the flow...Macam Ena cakap jangan judge yang tak baik...Oh, please..please.....be nice this semester...

ChoWZ!

Comments

Mira said…
tahniah..aku doakn korg sume lps..xlarat tgk muka ketat korg time psl kalkulus ni..haha
Hehe...myra sowi bout atuk ko tu...selamat ko dapat jumpa ... thankz to ijud!

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...