I LoSt My RiNg ='(


HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

That wud be my first word (is it a word? *sigh*) ...

Aku dah budget dah bnd ni akan berlaku jugak...tunggu masa je... I suppose to leave my ring at home tak payah bawak datang sini....sedeynye....that was my most beautiful simple ring .... It was my parent gift to me...I want my ring BACK!!!!!!!!!!

The whole story goes like this:

Last nite, as usual ada latihan ragbi...so, I already put on my shoes and after calling ena, aku baru sedar i still wore my ring, disebabkan kemalasan aku nak buka balik kasut tuuu (MARAH!) aku pun decide juz to put it in my pocket yang berzip, where i also put my room key in it....So, after the practice aku pun balik ke bilik, aku tak sedar lagi masa tu, sampai aku boleh siap menghias blok dan masa dah settle tu aku chk dalam pocket suar aku dah TAK DER!!!!!!!!!!!!
Aku cam tak der perasaan masa tu, maybe bcoz dah terlalu penat but i still search for my ring... I went back to bola tampar court, masa tu dah pukul 145am, gelap tak nampak sangat but i still keep looking for it (ALONE!) hurmmm, damn i didnt find it at all...i went back to Kelah, try tgk kat bwah sepanjang perjalanan balik still tak jumpa...masa tu aku dah mula berperasaan, dah nak NAGIS!!!!!!!! ... aku chk bawah meja, tempat surat, dalam bilik bacaan, dalam longkang, dekat2 tangga, still tak de.... =(
Masa tu aku dah redha mmg aku dah takkan jumpe lagi cincin aku...sedeynya, so air mata aku nikan bulan ni tersangatla murah....balik tu aku tido sambil menangis...cam manala aku nak bagitau kat mak aku...Dah la ari jumaat ni nak balik Penang....

So, pengajarannya di sini jangan malas! Then, kalau rasa barang tu berharga tinggal je kat umah...Aku rasa aku dah cicirkan masa nak kuarkan kunci aku...Sedeynye, aku nak balik cincin aku tuuuuuu.......WAAAAAAA!!!!

If u peeps in fifth college, UPM happen to find that type of ring (in pic) do inform me... PLZZZZZZZZZZZZZZZZZ =(

Comments