wut wud u do???

When someone accidentally fall for you tanpa dia perasan pun...They like get carried away by your nice pampered and warmth hosptitality...ahaks~! BUT! you already have someone special and there is no way for this new person to get in to feel the somewhat used to be an empty place in your heart....wut say you?

Adakah anda akan menjadi sangat kejam hanya dengan berterus-terang atau memberitahu hal sebenar-benarnya

atau

Anda sekadar melayan perasaan org tu sampai dia dah jatuh cintan habis ngan anda baru anda akan come out with such thing like "Im getting married!!!" sambil anda tersenyum lebar di hadapannya sehingga menampakkan baris2 gigi anda yang putih or maybe not...walhal, this person rasa cam hatinya baru dihempap dengan satu batu yang besar, kemudian diambil dan di 'blend' sehingga hancur...so, sad~!

so, camner?

Your respond will be very much appreciated

Comments

aidadidu said…
dear..tell the truth..
:)
eM. said…
u are doomed for live..
sila baca entry baru aku...
cik aida - I'm doing the rite thing...tapi rasa cam kejam + jahat + "ko tak baiiikkkk..." hurrrmm... =\

Emma - aweady read it...and????
eja zin said…
ekekekeke..
cam same je situation ngan aku nih..
tp best kan perasaan tuh..
aku da lame xde perasaan camtuh..
nak sgt tgk org syg kat kite..ehm...
cik eja...betul...betul..betul

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...