Sepi


Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi
Biar senyum hadir di hariku
namun ini hanya ada di bibir
di bibir saja

Aku ini yang bisa mengerti
walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban hidupku
biarkan saja
Biar saja hanya ku yang tahu

Sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam

Woo.. sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam

Comments

aidadidu said…
saye suke lagu ni sebab saye pun sepi.. :\
Sedeyla lagu ni...sapelah composer dia...tau penyanyi je tak tau composer.
buzzy said…
amik la kerusi yg lawa sket.dah berlumut jugak pilihan hati :P
i x o r a said…
kat sini xde perkataan LIKE k?

coz zana pn nk like jugak la~
*-*




p/s:bwk2 la buang ur word verification tu..
Mira said…
hmm..xnk sepi dah
buzzy : tu ada simbolik meaning tu...bukan saja2 letak..

Zana : Ermmmm....wuts ur word verification again, dear? best pe de word verification tu, dia cam main puzzle...kihkih

Myra : Aku dah tak sepi...once aku sampai sana, insyallah aku doakan ko dipertemukan dgn org yang terbaik ... AMIN~ [Doa2 ler aku dapat ke sana - tak de halangan dah]
Mira said…
insyaallah..doakan keluarga aku baik2 skali bley..huhu..

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...