Gabai dalam kenangan (^________^)

Time2 panas camni, pergi air terjun sodap jugak .... huhuhu =D



Siap2 nak pergi dah ni ... sangat teruja ... Dahlah malam sebelum tido lewat, memasak untuk bekalan ... Memang sangat best ... orang tido kitorang bertukang dalam pantri ... kihkihkih =D
Apa2pun memang best!

Menu pada hari itu, Lauk sardin + Telur Dadar + Hotdog
Air pulak air teh ... Apa2pun semuanya home made-lah! (^____^)


Bestnya!!!! tengah2 panas terjun dalam ni best wooooo~






Kek nih, special appearance utk celebre bday budak dua orang itu ... Sedap kek ni, yang terus aku makan tak hingat dunia - that it was my day to (hurmmm....) ... Aku finally end up terduduk diam, dan menahan sakit - Patutnya seronok dah tak seronok dah bagi aku ....WAAAAAAAAA~

Apa2pun, haritu memang best-lah di awal2nya tu ... Tengok bebdudak berani giler wat slide kat bebatu air terjun nun ... Ada sorang mamat ni, giler macho panjant2 sampai atas wat slide, sekali kaki dia terkena batu besar tu (sangat kuat) - Aku yang mendengar dah tau mmg sakit gila tu ... Dia dalam mode cover macho, panjat balik naik atas - Lepas tu tak turun2 dah ... Aku ase dia kena g klinik tu, mau bengkak kaki (itulaaa, cari nahas nak terjun ala2 pro) ... Tapi seronok tgk diorang semua tu terjun ... teringin nak try tapi aku tak cukup berani kot, patah tulang benulang mampuih....Cukuplah aku terkuar sendi tangan kiri masa kecik2 dulu ... Menjerit2 nak masukkan balik sendi tu...Thanks to Pak Man Urut! Kerja dia mmg bagus sampai doktor yang rawat aku lepas tu kata "the man did a very good job" Kalau tak mau bersimen tangan aku tuh ... I was 8 masa tu kalau aku tak silap ... Sigh~

Alhamdulillah sepanjang kat sana, semua kitorang selamat tak de yang patah apa2...setakat calar-balar tangan dan kaki tu adala...As for me lebam di tangan ... Excited sangat aku masa tu kot - terlanggar batu, T.T

Next time kita buat lagi yea, girls! =D

Alright, till then
ToOdLeZ

Comments

eM. said…
seriously, lets do it again...
Pergi pulau laks .... zana plan Tioman ... huhu
Mira said…
ko jgn lupe pasal ko pnjt batu tu aku tercedera..huh!
Ha'ah....YOU'RE MY HERO ... smoochy...smoochy...mmmmuuuuaaahhhh~!
hehe
i x o r a said…
rugi xde mase nih..
:(
hurm, tahu tak apa ... hehe
faer

Wanna join us??? hahahaha (sambil mengais2 tanah a.k.a ajak2 ayamla tuh) muahahahahahahaha

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...