Drama King

Kali pertama aku mengenalimu
Mahu bersama
Mahu bersama
Raut wajahmu bersih
Meyakinkan hati ini
Aku terpaut

Semua dusta palsu
Aku tertipu
Keperibadianmu
Berubah menurut nafsu
Panggilanmu gelaranmu
Baru ku tahu

Chorus
Lakon layarmu hebat
Terpukau ku melihat
Isi hati upahan
Sampai bila
Kau mahu tersesat
Tidak kau penat
Hidup penuh muslihat
Mahkotamu Raja Drama

Kau masih berpura-pura
Kata-katamu hanya propaganda
Mengejar hijau ungu
Mata kelabu
Ini bukan kau yang pernah ku kenal dulu
Panggilanmu gelaranmu
Baruku tahu

Ulang Chorus

Panggilanmu gelaranmu
Baru ku tahu
Kau bertapa
Bagai maharaja di atas lembah
Lakon layarmu yang terhebat
Memukau mata melihat
Tidak kau penat
Hidup penuh dengan tipu muslihat
Sampai bila Raja Drama
Sampai bila Raja Drama

Tidak kau penat
Hidup penuh dengan tipu muslihat
Sampai bila Raja Drama
Sampai bila Raja Drama
Tidak kau penat
Hidup penuh dengan tipu muslihat

Tak de apa sangat nak citer....jadi post lirik je...hahaha ... Lagu ni ditujukan kepada sesiapa yang rasa tertujulah .... kihkih ----> tiru ayat Anas Tahir ... Luv that kind of guy ... ada sense of humor =D

Aku sekarang ni berada di Bangi which I dunno wth aku buat di sini ... Actually, aku temankan akak angkat aku yang aku kenal masa buat umrah aritu ... She pursuing her PhD sekang ni, dekat mana aku lost laks...hehe ... tapi dia lecturer di UTHM, dia selalu ke UM untuk cari bahan for her PhD research ... Tengok dia sedikit sebanyak memberi aku satu semangat baru aku patut sambung lagi study aku sampai tahap Master sekurang2nya ... Should I??? Ayah aku pun ada menyuarakan pasal tu tapi aku ni banyak sangat benda dalam kepala so aku tak sure lagi whether i'm going to pursue my study sampai tahap Master ...

Masa reunion aritu, jumpa kenkawan masa sekolah menengah di Penang, rata2nya tengah sambung master memasing ... WAAAAAA~ Nak jugak!
Kalau aku nak sambung pong, aku rasa aku buat pjj sebab AKU NAK KERJA, experience penting tu, umor bukan makin muda ... So, aku dah ubah sikit my future plan ... huhu
Yosh! lagi satu azam untuk tahun 2010 nih...

Cakap pasal kerja ni ... hurmm, aku dalam dilema sebabnya mak aku nak aku kerja kat Penang, tapi aku macam terbayang2 Cyberjaya dalam kepala.... (T.T) camno tu???

Tengoklah nanti macam mana ... Kalau dapat kerja kat KL aku sambung di UPM kot , kalau kerja di Penang, aku akan try sambung di USM tapi OUM pun macam okey ... hurmmmmmmm....

Oklah, till then
ToOdLeZ!


p/s : Master tak leh buat PJJ ke??? hurmmm......

Comments

Oooo~ master~ apa kena ngan Drama King? =p Apapepown, gudluck pursuing it!
hehe, takde kaitan pon ... saje nak post lirik dia...kuikui

Lari tajuk sesekali =p
Hami Asraff said…
Salam. Baru 2 minit dengar lagu ni kat henpon membe saya :)
w'salam...

really? lagu ni baru nak terasa best bila didengar =p