Not that i dun like you~ =|

Like to share this video i accidentally watch from my friend a.k.a rumateku's link on facebook ... hahaha





Best tak??? best,kan???

Hurm, tu je utk entry kali ni ... Sebarang komen sila tinggalkan komen anda tersebut di chatbox atau pun pada entri ini sendiri .... okay, ini maknanya aku tengah busan ...

Jom, gi K10 jog kat sana - Hurm, bila sebut K10 je ramai yang nak join lak nanti, tak jadila....hahahahaha....Sape nak ikut g Bukit Ekspo, sila tinggalkan pesanan ringkas ke bahagian komen (tapi aku tak sure la leh reply dalam jangka masa terdekat =p) ... Alrite, ini petang pukul 5:15 ... Silalah tunggu di sana beramai2 =D

Me Loike Beyonce (^_^!

ToOdLeZ

Comments

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...