I'm gonna be with you


Sangat melayan lagu-lagu jiwang sekarang ni ... Not that aku dah termasuk dalam golongan2 people "in-a-relationship" cuma it's just happy tengok semua kawan-kawan aku dah nak settle down, have someone special and getting marry =D


Chatting ngan kawan-kawan semuanya pasal plan nak kawin or baru nak mendapat seseorang ... As for me, aku belum ketemu dengan orang yang sesuai ... So, tunggu dulu ... I'd love someone and i've been holding back those feeling from i don't know since when tapi still aku dalam proses searching2 sekarang ni ... There's always people who i attracted to tapi mungkin sekadar tengok2 je kot =p

Semalam tengok citer Awake ... Adus, sangat menyentuh jiwa cerita tu ... Bila lelaki dah baik, perempuan pulak buat hal ... Begitulah ceritanya ... This man fall for a wrong girl yang mana mendapat bantahan daripada mak dia sendiri tapi atas kekerasan kepala dia, dia kawin jugak dengan perempuan tu without knowing the girl have a conspiracy to kill him to have his wealth untuk bayar i dun know saman kot atas salahlaku semasa bekerja ... Oh, she's a nurse , once a nurse to be exact.


This guy he actually sakit lemah jantung ... Ayat lelaki tu to the girl yang masa tu dah jadi wife dia, "Do you think my new heart will love you as much as my old heart?" Waaaaaaaaa~ kejam tullah perempuan tu...Dia tak rasa apa2 ke masa tu???
He irrevocably in love with the girl ...




























Sepatutnya dia dibedah oleh doktor pakar yang dicadangkan mak dia tapi dia degil nak kawan dia a.k.a traitor bedah dia, so that's how it goes ... Dalam bilik pembedahan tu dia dgr diorang yang bersubahat nak bunuh dia bercerita pasal proses nak bunuh dialah ... Oh, diorang tersalah inject ubat pelali kat dia (hahahahah....bayangkan ko kena operate tapi u can still hear, u can FEEL THE PAIN) badan je yang keras (tulah berdosa dengan mak lagi, lalalalala~) ..


The Mother



Dia frust giler ngan kawan dia, masa tu belum tau lagi wife dia pun bersubahat ... Bila dah tau tu, masa tulah nak terfikir kata-kata mak dia .... Padan muka dia gaks kan? Tula, degil lagi cakap mak sendiri ... The worst part, masa perempuan tu masuk bilik operate tu and suruh kawan laki ni inject jantung baru tu dengan something so the jantung won't work dengan betullah ... So, to colclude the guy died because of the body rejected the new organ ... Kawan lelaki tu tak sanggup tapi wife dia ni paksa, masa tu dalam tak sedar lelaki tu nagis (WAAAAAAAAAA~)


Pengakhiran cerita tak dela tragik sangat ... Mak lelaki tu berkorban utk lelaki tu ... Sempat diselamatkan dengan tukar jantung baru, jantung mak dia ... Adalah selingan2 perbualan antara mak dan anak dalam satu dunia lain .... huhu
The guy survive, the mom died, the girl arrested together with the others yang bersubahat inculding his so-called loyal friend (kawan baik tapi jahat - human!)

The guy, wife and the friend

Jadi, kepada anda2 di luar sana ... Tak kira macam mana sekali pun keadaan keluarga kita, tapi itulah yang perlu kita letak as our first priority sebab mereka lebih mengenali kita berbanding dengan orang yang baru nak menjenguk ke dalam hidup kita ... Walau cinta mati sekali pun kalau dah mak tak setuju, anything can happened ... So, Utamakan keluarga ..hehehehe...cam nasihat khidmat sosial laks =p

Oklah, till then
ToOdLeS

Comments