Unbuttoned

It's getting hot in here....so take off all your clothes ... (well, i am taking it , i'm taking all my clothes off) - Lagu si gila Nelly lelaki, hehe ...

Tidak dinafikan cuaca yang semakin panas sekarang ni betul2 PANAS (apakah?)
Mana2 pergi akan kedengaran omelan "Panasnya..." ... "Berbahang siut..." ... and blah,blah,blah ... okeylah, mmg cuaca sekarang ni sangatlah menguji iman di dada ... Kalau masa aku dekat Mekah aritu panas dia pun agak memakan kulit2ku ini tapi angin dia tu sejuk, so bolehlah tahan sikit kan but situation in here totally different , panas bangat angin pun tak berapa nak ada ... Kalau pun hujan hanya sekejap masa, selalunya hujan yang macam tu tak membawa sejuk tapi panas lagi ada ... Walauapapun, kurniaan daripada DIA kita tak bolehlah nak menafikan hikmah di sebaliknya, right?
(wow, those sentences sound perfectly rhyme...hehehe)


So, lately me with my girl baik yang di KL mahupun di Penang memang mengelakkan diri daripada kuar di waktu2 tengahari ... Tahap kepanasan yang kian melonjak starting the clock hit 10am absolutely boleh menukar warna kulitku yang mmg agak bercolor ini kepada 2 tona lebih gelap (sigh~) - reverse promo Garnier =p

Plus drive, pergi kelas nek keta (mengada2) ...Once parking, habis kelas straight pergi ke kereta, open it up - masuk siap boleh mengucap panjang, macam masuk OVEN!
So, kulit aku pun makin menguning - TING! cooked!

Kalaulah aku berkesempatan dan aku tak pikio panjang ... akan setiap kali aku terjun masuk kolam renang UPM tu ... tapi setelah dipikir 2,3 dan 10 kali - kalau aku terjun mau keluar jadi "10 budak itam" ... Niat terhenti di situ

Balik Penang cuaca pun turut sama panas ... Belum pergi JB lagi , dengar citer dah sampai tahap mencatu air kat sana ... Alhamdulillah kat Penang belum lagi (belum lagi! =p , nak ke??)

Malam ni pun sama, tiada hujan...............akhirnya aku menyokong live unbuttoned by levi's (temporarily)

Sesekali mengeksploitasikan lelaki ... apa salahnya,right???

... hurmm, yelah kot .... ^^, Hopefully, tido malam anda lebih selesa ... mine? well, i lurve this part right here (^___^)

oklah, till then
ToOdLeZ

Comments

eM. said…
kau mmg keji dowh..suka benor yg tonggeng-tonggeng.
nyaaaaaam...mak suka nok!!!
ini bukan keji ... ini betul2...hahaha...mana de yg tertonggeng, wek~!

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...