Celebrating him...



Wah~! siapakan dia ini???

Pakwe aisya!!!!

Naaah~!

He's my best buddy...my protector...also my pacifier....hehehehe .... tak sangka dah 5 tahun bersama ngan dia nih....setelah banyak gak cabaran melanda diri kami (konon2nya...)

Actually, this entry is all bout wishing his birthday yang dah lepas dah pun pada tanggal 12/6 aritu...Since pada tanggal 11/6 sesuatu yg tak diingini telah menimpa aku, so aku tak beremosi utk celebrate hari2 keriangan org....hahahahaha...self-centered sangat! but i did wish him via phone la.

After this, semua besday kengkawan aku akn dimasukkan dalam entry blog aku....we see how much fun we are when we together....we'll stick together no matter what (this one goes to all my gurlz) <---- Ingat nih sampai bila2

So, back to the main story....

Our story very interesting.....How do we meet????

It was back in 2004, masa tu aku wat diploma kat Kolej Polytech MARA, KL ... Member2 serumah masa tu mmg sangat nakal...one of them giv up this guy number to me and asked me to miss called that number...So, mmg tanduk dah tumbuh masa tu, huahuahua...so, i did that...missed call him but he didn't reply...Aku tak de la kesah sangat pun...but then masa cuti dah bermula and it was in fasting month right before berbuka, dia call....masa tu aku dah gelabah giler, aku tak nak angkat tapi dah dia tak renti2 call, so angkatla jugak....suara garang gile masa tuh, aku pun xplainla kat dia....and walla~! here we are sampai sekang....we'll stick together....
Dari berperasaan kat dia, sampai dah tak de lagi dah....kitorang tak pernah terputus hubungan....
Dia solo aku berpunya....aku solo, dia berpunya....and now we single and ready to mingle!

Naah~! dah tak wujud pun perasaan tu....sebab dah ase mmg sgt kawanla aku ngan dia nih....sharing2 story tu tak yah cakapla....he knows all of my prob selagi yang aku rasa patut dia tau, yg terlalu personal tak yah kot nak nyibuk citer kat org...

5 years of knowing each other but have not yet meet! percaya?

Yupz, he currently working in Malacca....while me, masa kenal tu still di KL while he study kat Melaka jugak but on 2007 my family moved back to Penang....So, memang tak pernah jumpa dan tak pernah plan nak jumpa pun...kami nak go wit the flow....well, dia pun busy aku busy study so juz msgs and call jela....

Last night he called...Borak punya borak sampaila cakap pasal hadiah arijadi....dia tanya aku apa yang aku nak???....cam pelik gakla nak jawab soklan tu, cam malu je....hehehehe....tapi aku simply jawab, i want you to come down to KL and celebrate my birthday with me here! Dats all for my birthday present... =)

Aku tak taula dia nak datang ke tak tapi he said in his consideration kalau dia tak sibuk....benda lain? tanya dia...tak yah kot...aku mmg sangat baik~! nyampah!

Hurm, apa2 pun I want to wish my dear beloved fwen here Semoga kamu panjang umor dan ditambah rezekinya....u put a lot of effort in wut u do...semoga kamu berjaya and bertambah2 kesabaran di dada jangan stress and tesen2....i will alwiz support u no matter what....kamu termasuk dalam senarai kawan-kawan terbaik....i appreciate ur sense of caring and ur advices while i'm in my difficult time...true friend never dies and dats xplain why we still together =)


Some say jodoh kitorang kuat tapi i dunno about dat...feeling chenta tak de....menurut kawan aku laks itu sebab aku dah lama sangat kenal dia, masa baru2 kenal akan ada la perasaan tu (berbunga-bunga) ... yeke????? but chenta boleh dipupuk after dat, agree???

Apa2 pun, biar DIA yang menentukan segalanya...



HAPPY BELATED BURPDAY!!!!

Comments

eM. said…
jodoh tu babe~

wat goes around comes around...times come and go..but love will remain there....alwaz
heheh...we will see... =) shushah nak komen...

Aku kan suka wat keje giler...dah de yg helok nak gak yang pelik2 =P
ko hingat dia barang!? nak bagi2....sepak lelaju kang... =P
pjoe said…
xle bg tu istimewa la tu....
klu nk yg pelik2 ada...
nak x??? kat tampoi n tjug rambutan...
ramai gak r yg pelik...
hehehe
hehe...dia memangla special...special best male fwen =)

itu pelik yg luar biasa aku nak pelik yang biasa2 je =D
pjoe said…
haha...
ko pn x kurang pelik r npknye.....
freako, weirdo, peliko...semua ar...mmg aku...lalalala~