Hari ini hari Selasa

Sampai ofis lewat dari kebiasaannya....
Aku diberi kunci ofis sebab kakak yg selalu masuk awal tu ada kursus...
Renovation masih dijalankan....Semalam je dah membingitkan telinga dengan kerja memecahkan dinding untuk buat pintu...
Hari ni aku tak tau nak ada sound apa lagi...
Akibat terlopong (tertutup ngan plastik yang ntah ar aku tak tau apekah namanya...hehe), once aku buka je pintu maka berterbangan nyamuk-nyamuk...
Agak sengal gakla...darah aku manis (kihkih) maka nyamuk nih berebut2 nak gigit aku...

Masalah kedua...
tempat aku laks dah tak de sebab al maklum duk kat kaunter je...Jadi akses untuk melalui kaunterlah yang dibuat tu, so tempat aku pun telah diketepikan wat sementara waktu...So, aku tumpang tempat orang lain...yang best aku pilih tempat yang paling tersorok...muahahahahahaa(gelak jahat)

Masalah ketiga....
Aku tak dapat buat lagi carian melalui date and camne nak bagi rekod yang terpapar hanya akan terpapar 10 rekod per page...Disebabkan masa yang tinggal lagi beberapa hari ni dan aku dah menghadap benda tu dekat 2 minggu (Pjoe!!! tolong ar!!!)

Hurm....itu je senarai masalah yang ada setakat nih....and kaki aku dah baik....weeeee~! boleh mengedik semula (<---nih, ema yang ajar)...lalalalala~
Cun pulak aku tgk kak Yuva nih...dahla lemah-lembut...ckp teratur! hehe....Lurve her dress up, her hair, her body (walaupun dia ngah pregnant tuh) ... Haih~! mst baby dia t cute gaks! (apsallah cam tetiber je ayat nih)
Tiber2 ada jejaka kacak masuk (hehehe....vendor upenyew....ema aku ngah gunakan ilmu yang ko ajar....akakakakaka) <--- evil twin aku yang tulis nih =P Hurm, semalam my father replied my email...aku ada ar kasi father's day punyer poem and a lil gift from me yang mmg sangat kecik,hehehehe...and here wut he replied:

Thank You,


You are my loveliest daughter in this world and the hereafter.
MAY ALLAH BLESS YOU FOREVER.

blush*~ =P

kecik2 leh peluk sayang dah besau2 nih cam segan jer...hanya time raya je...hehehehe

Apakah yang aku nak buat hari ni???? hurmmm....

Comments

Mar Aida Farida said…
ko nak watpe arini? lau ko tnye ak,meh teman aku kat cni.boring gle..bestnye dpt peluk parents...huhuhu
Hurm....aku tak peluk pong mar...mak aku je yg selalu jadi mangsa aku....hehehehehehehehhe

aku nak wat pandai arini..ko tau ingredient die?
aidadidu said…
ouh so sweeettt! i dah besau2 ni pn still kiss n hug my daddy teehee~
hehehe....blush*~

ada je sesi kiss n hug...bila anto balik upm...huahuahua =(
eM. said…
sudala..

lenkali aku ajar gediks dan kelip2 mata tu, ikut!!!

ur daddy is schweeeet!!
time to be notty all over again...very damn bad dis time...

tgk ar whois daddy...lalalalala~