song proposal

Hari nih jer aku dah post berapa blog dah....ntah ar, qada' ajat kot....akakakaka...t dah start kelas blog aku nih akan ditinggalkan....jenguk pun sekali sekala je....Time cuti je der masa yg leh spent betul2 untuk tulis ape2...

Actually, i wud like to propose a song for me and my gal punye videoklip...
hehehe

Dah sem bape dah, tapi tak jalan2 gaks projek grand kiter tuh....GENG 9.5 bila nak wat videoklip kiter nih????

But i was talking bout the song,aite? I juz display the link only la coz the vd juz too filthy to be fill in my decent blog...huahuahua =P

Don't Trust Me

wut??? aku mana tau vd dia camtu....lalalala~
Aku dgr daripada radio cam best je...hehehe...one of them quiet a guy, aite? (sambil memainkan jari di meja.....lalalalala~) BUT with his cloth on la coz he not that gorgeous when he put them off! erk~!

Hehehe...


p/s:Did they mention hoe or whore???

Comments

eM. said…
sape nak jadi videographer nyer!!!!??
erm.........(tiber2 der bunyi cengkerik)

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...