Promo terbaik


Nur Kasih...

Satu cerita yang menarik...since balik umah, aku jarang tengok tv sebab aku rasa semua citer membuhsankan...Aku byk spent masa ngan laptop aku...Anyway, i got system to complete before its due date....so, struggle to give the best I can give...

But past few weeks, i was juz browsing ar the channel, terbuka tv3...masa tu ngah siar citer Nur Kasih ni...Awal2 lagi cite ni cam dah menarik tau untuk diteruskan tontonannya...hehe

Aku pun, sebelum2 ni balik2 bukak MtV je...hahaha...MtV, ChanNeL V(those channel does boring sometimes) ... tapi sekali tertengok citer Nur Kasih ni, memang layannnn~

It's my third time watching it and it never fail to satisfy my boring friday nite...hehe, at least thats the only night i can go to bed late than the other days coz esoknyew CUTI!!! weeee~

Hurm, it is one touching story bout family, relationship between the son and the father...about marriage ... it touches religious matter a lot ... watch the promo than you know what i mean.

The last timeline of the promo really touch my heart...Masa Jalaludin Hasan ckp kat 'wife' dia tu "Isteri orang ada intan berlian, isteri abg?"
and the wife replied "....isteri abg ada abg..." Ooooohhhh....dats verse makes me cry (seriously!)




p/s: So, who want to get to noe Nur Aishah laks???? =D

Comments

aidadidu said…
ouh kabir bhatia's.
no wonder...hehe
i've watched once, time die kena kawin dgn pilihan family die.
and ramai jugak kate cite ni best
walaupun orang tu adelah lelaki
hehehe
Erm, part tu mmg sangat sedey...sian kat perempuan tu...

Cite tu setakat ni mmg best! Tgk ler...hehehe =)

Sekang org ngah tgk balik previous episode =P
Mar Aida Farida said…
aku berusaha habis2an cari lagu nur kasih ni..best gila..xjmpe2 g..huhu citer dia mmg best..
zura said…
mkm nie aku try tgk..tpi klo tgk iklan dia, nmpak cam menarik..sbb fizz fairuz yg blakon kan??

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...