My Pacifier

Last week, abg aku yang 2nd pulang ke pangkuan keluarga(huahuahuahua...) Jadi, dapat ler jumper anak sedara aku yang bulat nih...haha...sape2 pun suka cium....hehehe
Yang kat bawah nih Izz Sabrina Hanah...I kinda like Hanna...tapi dah parent dia letak camtu...huhuhu..still I call her Hanna...cute lil girl =)


Dis one is kakaknya dia, Izz Nadhilah Hawa...bab posing memang serah dekat dia...mulut dia pun blh tahan....ikut sedap perkataan nak kuar je...hehe, tapi dia very smart gal...Well, dia nih der skit kacuk cina from her mother side...from our side adala darah India...If u look at her eyes, mata cepet tapi bulu mata lentik...she's adorable.


Dis three comes from my abg yang sulung...They not here right now, they all currently in Yanbu' , AS (bukan Amerika sarikat ek, Arab Saudi...huhuhu) ... Abg aku keje sana, bawak sekali kesayangan aku nih, sedey sangat =(


Aku tak leh blah tulla sape yg mekapkan anak sedara aku nih...sesuka ati jew...tapi u all got to see he dance, sangatla gentle...huhuhu...hensem lil boy, Aniq Harris...yang kecik sekali tu adik yang agak laser gak mulut dia...Zickry tapi mmg hepi sangat bila ckp ngan dia....hilang masalah...Baru2 nih dia kena converse in english untuk masuk international school...Dia jenis bawak kepala sendiri...org tuh suh ckp dia tak nak ckp....selamba dia je...aku blh imagine muka dia dpn org tuh....hehehe...mst org tuh sgt tensen =P
Kakak Lidiya, she's also a very bright gal...very easily touch....cepat emo...trademark dia yang kitorang kasi "tap...tap...tap...sentap~!" hehehehe...kalau merajuk lari masuk bilik...pantang tego skit...really miss her...rindu sesangat kat diorang2 nih...kalau gi JB mesti pegi rumah diorang....sekang g JB cam de something missing =(







p/s:tibe2 rindu kat anak2 sedara aku...skype je penghubung =(

Comments

aidadidu said…
hannah montana
hehehe
yg hawa tu mesti cantik dh besar nti
:)
hehehe...Gabungan Sabrina the teenage witch ngan Hannah Montana....huhu...

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...