Hari ini dalam sejarah - #13

Hari ni dalam sejarah...kenapa?

sebab aku kena bambu ngan kakak ipar aku yang sulung...padan muka aku....kihkihkkih...
Akibat apa yang dah berlaku kat aku...Aku pun kenalah bebel ngan dia...nasib baik dalam YM, kalau face-to-face mau kebas telinga aku!...huahuahua (aku mmg sorang adik yg degil...)

So, aku tak de chance nak taip sepatah huruf pun....aku siap leh gelak2 g...kakak ipar aku nih, cam dia lak yg mengalami...agaknyew der la tu pengalaman lalu...huhu...so, aku pun carry on mendengar nasihat2 yg lebey kurang cam penampar berdas2 daripada dia la....kahkah...pedih siut~!

So, sampaila dia nak masak dia stop....abg aku nak balik makan kat umah kata dia...kihkih...fuh~! nasib baik...

tapi apa2 pun, aku tau dia syg aku...dats y dia ckp apa yg dia ckp...so, i dun mind at all...sedikit sebanyak dia menghiburkan aku hari ni yang sejak pagi agak stress, gloomy....hehehe....aku kan suka cari penyakit, so kak ipar aku nih tukang sembuhnya...tapi ubat dia agak pedih skit ar....tahan jew ler....huhu

Sakit mulut aku, tersenyum sengsorang kat opis aku yg serba indah yang hanya ada aku ngan kak Milah yang muslimah....dan sesekali ada kat Yuva datang melawat sebab dia buhsan tahap gaban kat tempat dia....lecturer tak de budak nak ngaja gitu ler....huhu...aku dah nak mula merepek...suka laks nak menconteng kat sini....aku sebenarnya ngah nak pikio camnew nak bagi aku nyew search melalui date jalan dengan warasnya...

Sekang nih, aku dah convert ke date daripada string (wat database baru), tapi aku nak declare variable aku nih pakai pe ek? date tak jalan gak, error lagi...so, aku cam blur kejap...tadi der en.khairul datang membantu, tapi dia stuck gak sebab masa tu aku still gunakan variable String nak convert ke date....dia telah mencuba sedaya-upaya...segan aku, dahla berdua ngan dia masa tu...tapi kekadang aku kurang paham ilmu java dia, sbb dia expert aku nih baru sethn jgung...huhu...tapi bagus gak ar dia dtg tadi, dia memberi aku idea nak wat lepas tuh camnew....hurm, aku bebel nih cam le korang pahamkan..??? Haih~!

Nak sambung memeningkan pale yg sedia pening...dan nak lari dari kak ipar aku...huahuahua... =P

ChowZ!

Comments

Mira said…
hmm..speechless
speechless it is...aku lagi la...lalalala~