some memories

Malam selasa yang membuhsankan....

Aku pun buka laptop ... cam besa kiter ONLINE!

Bukak youtube, sebab dalam kepala tiber2 teringat dis song and videoclip...ntah nape tiber2 teringat....dah lama tau vd nih, since aku diploma lagi...Masa dulu memang famous ar di kalangan budak2 kolej aku lagu nih...hit gak la masa tu sebab videoklip dia yg mmg sangat santek dan very the touching...actually it's a korean song tajuk Because i'm a girl by Kiss (ha, nampak gaya cam ada yang dah tau.....sape yg tidak mengalami zaman yang membusankan dalam tahun 2003-2004 cam tu taula kot akan kewujudan lagu nih...kuikui)

Takpe, aku nak post kat sini...hehe...enjoy...sediakan kotak tisu...lalalalala~! =P




Cutekan....hehehe....tetambah time kongsi payung tu....hehe, klaka....

Masa first time tengok vd nih kat bilik Mira...Semua siap kutuk mamat nih...siap ada yg nagis2 lagi....hehehe....best tul masa tu...teringat kat budak2 umah aku...Dah habis tgk baru semua macam "Oooooooo" beramai2.....hahaha.....terus cam "baiikkknyew, mamat ni upenyew...." Haih~! dah lama tak jumpa diorang semua...kena wat reunion nih! hehe


p/s: lain kali wat keje kasi abis....kalaulah dia tutup botol tu....kalaulah~.....hehehe

Comments

eM. said…
nk kongsi payung lagik..tp payung dah hilang~
i think i did something real bad to myself.... =S
eM. said…
ko ni apesal??
ko ar....kata aku gemux! jaat! weeeekkk~!

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...