Once Upon a Time ...

Today, i want to talk about my craziness for Disney's cartoon ... Since my brother from Yanbu dah pulang ke Malaysia and then pulang semula ke Yanbu and leave his beLOVEd wife and childrens back in Malaysia, I've been given the opportunity to be their teacher ... Hah!
Supposedly, ayah aku yang mengajar diorang english but it turn out aku yang excited nak ajar...hahahaha... I tell you setahun diorang kat sana english diorang are good enough ... Dari segi penstrukturan ayat memang dah okay sangat bagi budak diumur diorang ... I'm a happy teacher (^______^)

So, before hand aku tak tahu macam mana nak ajar diorang ni and we all end up watching Disney's Cartoon - The Little Mermaid (Do you know there's The Little Mermaid 3??? - well, there is ... Aku pun baru dapat tahu dari Youtube) ... So, aku pun layan The Little Mermaid dengan diorang ... Sekali terimbau kenangan di masa aku masih kanak2 ribena sejati ... Aku yang excited ... One of my favourite cartoon kot The Little Mermaid ni ... So, i kept watching it again and again and again and keep repeatedly listening to the songs in the movie ... How, I love Les Poisson ... Antara lagu yang paling aku suka sebab kelakar giler ... now, i want to share it with you all



Hehehehe...suttalo, i have missed one! WAHAHAAHAHAAHAH

And, then another plot - which i remember my brother and I used to make joke about it until today (well, if we still remember =p)



Children will definitely hate Ursula but for us elders we LOVE it!!! hahahahaha ... it's all becoz of how she is as Ursula character...The way she talks dengan nada berlagak, pura2 sainto and most importantly her laugh! EeeeeVIILLLL!!!! ahahahaha

And the romatic part of the movie have to be this one....ahhhhh~ Patutla kecik2 aku suka berhangan! lalalalalala~ =p



Ooohhh, I always love this song ... meremang bulu roma...akakakakaka ... (^^,
Paling tak leh blah suara burung2 ngan ikan2 tu ... hehe ... Scuttle, god! that bird mmg klaka habis dalam cite ni =p

Selain daripada cite ni, masa kecik2 aku layan Pocahontas, Beauty and the Beast, Cinderella (but she's not my favourite) , Snow White, and etc .. Manyak wooo...siap pinjam2 cd kat kawan lagi...ekekekeke =p
Plus, siap cari if there's any contiuned version...hahahaha ... for little mermaid i found the Little Mermaid 2 ... I bought it! (^^,

Hurm, alright enough of me babbling bout this movie .. If you find it entertaining to watch then pergilah Youtube - Macam2 ada ... But unfortunately, for this one tajuk Anastacia - Takde lak dalam YouTube .. So, Im determined to find its cd ... hehehe ... Falling in love with cartoons again ... After this, wanna watch The Emperor's New Groove ... Itu lagi satu kartun favourite aku yang takkan aku bosan kalau tengok 100 kali pon! hahahaha
SCARY BEYOND NO REASON (^__________^)
I even have my blog named by one of the character in the movie ... hehehehe =D

Hurm, alright here you go till then!
-TOoDLeZ-



Watch the hair =p



Up on the shore they work all day, out in the sun they slave away, while we devoting full time of floating under the sea ... hahahaha (always love that verse =p)

- ToOdLeZ Again -


Comments

Tetibe terasa nak nengok citer nie =p
Btw t bwatla post pasal lagu Aladdin~ Best gak taw! Sangat! =p
tengokla...tengokla...sekurang2nya kalau terbuat lawak ikut citer ni ada yg paham...wahahahahaha =p