Bereket-reket ke hulu ... bendul~


"I don't wanna know ... If you're playing me
keep it on the low
coz my heart can't take it anymore" - Mario Winans, I don't wanna know


Heh, tetiber ternyanyi plak ... Dahla lagu takde kaitan ngan tajuk entri. Minggu yang sangat emosi mempelajari sifat manusia yang sangat biodiversiti (Sangat takde kaitan juga penggunaan istilah tersebut) dan bermuhasabah diri. Makin dekat nak pegi nih, makin banyak pulak ujian ... Takpe, redha je ... Anggap je DIA sedang 'teasing' - Teasing tu maknanya, bergurau2 gitu a.k.a usik-mengusik (ciku~ciku~ciku~ci~)

And another thing about the new whatsapp, 
Heylaaaa tick biru ... Selagi tak baca mesej tu, selagi tula dok pop up kat hp ... At the end, sebab annoy ngan keadaan ttbe muncul kat notification hp terpaksalah baca juga - Lagi sekali topik menyimpang ... saya suka, saya suka (^___________^)

Berbalik ke topik asal, 

Nampak tak gambar di bawah? Itulah dia kisah pada kali ini - Gamba nak hebat je ... kahkahkah


Tahniahlah kepada Mak Jemah kerana terpilih menjadi pemain untuk Jabatan kat tempat kerja ni ha ... Seingat aku, dah lama betul tinggal permainan di atas ni. Last main masa zaman sekolah menengah dulu. Lepas tu macam, dah tak feel lagi dah ... Takde kimia gitu ... Takde kimialah sangat! Dah kalau tetiba terlibat dengan sukan ragbi sentuh ... Sangat best ragbi sentuh tu wahai tuan-tuan dan puan-puan ... Alasan utama adalah kerana RULES DIA TAK BANYAK! 

Dah nama pun game, kalau banyak naw rules bosanlah ... That's why i never favor bola jaring :p - Maaf peminat sukan berkenaan. Too girly for me (^^,Y 
Ayat kalau tak poyo, tak sah!

Oklah, paling hebat kes akulah! Training satu ari je siap terkuar kulit tangan, arini game lawan antara jabatan. Actually, jabatan kurang pemain jadi saya dengan rasa penuh semangat kesukanan dan kesian juga teruslah menerima dengan hati terbuka untuk dijadikan salah sorang pemain. Bukannya blur langsung pasal game ni, cuma dah lama tak main dengan rules-nya pun aku huru-hara. Takpela cuba jaya! Silalah doakan kemenangan di pihak kami walaupun macam agak tipis gakla ... ALLAHUALAM :p


Aku nanti lebih kurang camni la ... kahkahkah >_<



Oklah tu je nak cerita ... 

Kembali menjadi pokok sukun (|)_(|)




-ToOdLeZ-

Comments