~ Simple post, Delivering?? words~!

Entry untuk hari ini ...

Selepas solat magrib tadi, tetiba tersinggah di kepalaku aku tak de azam baru or i don't think i wanna call it 'azam' - Something yang aku nak buatlah untuk tahun baru 2010 ni - TAKDE LAGI??? Yes! Tak sempat nak adakan ... hahahaha (alasan tak boleh pakai!)

Hurm, last week me and my girl beramai2 ke Sg. Gabai ... Hajat nak mandi sungai dah tercapai ... Bukan dekat Gabai je, ari khamis baru ni laks pergi satu group bebudak sistem ke Sg. Congkak ... Aku tak tau lak Sg. Congkak tu sangatla best ... Bukan kata Sg. Gabai tak best cuma banyak batu and one more thing kena mendaki laks dulu - dasar pemalas nak memanjat! hahaha =p

We all have fun - kalau de masa nanti i'll post our gambar masa kat sana dalam blog ni ...


Anyway, back to citer apa yang aku teringin sangat nak buat utk tahun 2010 ni ...
Well, i was thinking, aku selalu kuar ngan kawan2 and aku tak pernah kuar alone ... you know, hang out dengan diri sendiri ... Aku pun tak tau kenapa aku tak pernah rasa nak kuar sendiri - Kalau ada member baru best nak kuar (Itu mmg sst yang tak perlu difikirkan kot - memangla kuar ngan member2 @ loved ones sst yang menyeronokkan!) ... Kalau aku pergi rumah abang aku tu pun, dia kuar (bz dengan xtvt dia) aku akan duk jela dalam umah tu diam2 ... Takdenyew nak kuar merayap sorang2 ... So, aku rasa teringin sangat nak kuar alone, lepak kat MPH ke, Kinokuniya ke, Borders ke (Giler, g kedai buku je leh caya ke tu?? hahaha) beli buku and santai and minum2 kat Secret Recipe ke tak pun tapau air then duduk kat taman sambil baca buku yang aku beli tu ... search new words untuk digunakan - for my novel (teringin nak menulis in English laks) ... heeee =p

Hurm, tak pun ... Just bring my laptop and continue writing my novel ... Bestnyew~

Rasa2nya, boleh ke aku merealisasikan impian aku tu - Nampak macam senang je,kan? HA! itulah yg susah aku nak buat tu ... sigh~

Lagi satu, I want my other half!!! tak nak pergi England ... I wanna be in Germany =D - Siapa yang faham tu, fahamlah ... yang tak faham tu korang ignore jelah ayat kat atas ni, malas nak explain sebab tak penting pong =D

Apa lagi ek yang aku nak???

Rasanya itu saja yang aku terfikir tadi lepas magrib ... Yang sangat aku inginkan is To Truly Be in Love with The RIGHT GUY and settle down with him and begin the new chapter of my life together - That would be it! =D
Okies!

next entry i will post gamba2 di Gabai and Congkak

till then, ToOdLeZ!

Before that, jom dengar lagu ni dulu ... saya suka lagu ini kerana _________________ (Silalah buat ayat sendiri tidak melebihi 10 patah perkataan) hahaahahaha

Saya suka sebab saya sukalah! <---- Ini saya punya tak boleh curik, weeekkk~ =p





ToOdLez
!

Comments

Saya suka spek CB dlm lagu nie~ kui3
hahahaha....sangat sesuai dengan kamu ... (>.<)

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...