7 fakta tentang saya :

1. I lurve to listen to music and dance to d groove kalau rasa nak buat camtulah. Ngeee~

2. I stop approaching guy yang aku minat since the tragedy in 1998 ... Aku form 1 masa ni...hehehehe...If I like someone i'll juz keep it inside (love lockdown...), Perhati dari jauh...Kalau melepas aku sedey, tapi padan muka! =P (So, now you all noe...alrite..)

3. Bila aku tension aku menari...menarilah cam org gila...melepaskan geram...harhar...Then, cari tempat yang tenang, mendekatkan diri pada tuhan (talk to HIM, anyway i have no one to listen)...menangislah sepuas hati masa tu..hurm...

4. Lurve to cook but tak pandai sangat...lurve to bake tapi still in learning process...alwiz risau akan diriku yang tak cukup sifat as a women nih...harhar...

5. Bab2 hafal jalan aku mmg fail! huahuahua...so, aku sentiasa sesat semasa kat KL harhar...tapi lama2 aku okey but then dah kena pindah Penang...kena hafal plak jalan kat sini...MARAH!

6. Aku suka shopping!!! Tapi I alwiz do a lot of thinking wen i want to buy something...its gud but sometimes i alwiz failed to make the right decision...nak beli ke tak nak...then, tak beli...bila balik umah asyik terfikir...haih~!

7. Aku pun anak bongsu!!! Suka gak dimanja2kan nih....harhar...masa kecik aku paling takut ngan abg aku no 2..so, mak aku selalu gunakan abg aku yang 2nd utk menakut2kan aku...hehehe...yang 1st, antara abg yang aku kureng sikit jumpe kot...hehe (tawa dalam sendu) Hurm, yang 3rd abg yang control aku...Semua pakaian aku dia yang tapis...but he's a gud bro...dia menjaga satu2 adik perempuan dia ni =) wink*~

7 perkara menakutkan saya di dunia :

1. Takut menjadi insan yang jahil tapi tak perasan sebab rasa diri dah cukup tau dan cukup pandai.

2. Berkawan dengan org yang tak sepatutnya dan gagal membawa dia ke jalan yang benar...berat tanggungjawab utk membetulkan org bila diri sendiri pun bengkang bengkok lagi.

3. Gagal mencapai apa yang diimpikan. Gagal menjadi org yang berjaya. Gagal menjadi wanita yang sempurna. Senang citer LOSER lah dalam segala hal...sob, sob ='(

4. Hilang org yang tersayang...Semestinya...Tiada pengganti mereka di dunia ini...rasa nak ikut sekali diorang if they're no longer here.

5. Takut jadi orang yang lalai...hehe...mati tak sempat mengucap kew...erk~! Nauzibillahiminzaliq ... Alwiz pray kalau DIA nak amik aku pun biarla dalam keadaan yang baik (husnulhatimah)...

6. perogol, pembunuh, perompak ---> Takut gak ngan diorang ni...tapi pasang niat yang baik2 setiap kali nak kuar... InsyaALLAH kite akan mendapat perlindunganNYA =) wink*~

7. yg penting saye tak TAKUT jadi single ataupun kahwin hahahahahaha <--- ni nak tiru aida ar...hakhak =P


7 lagu buat masa sekarang :

1. David Archuleta - Crush (Coz aku tgh crush on someone rite now...ngeee~!)
2. Akon - Right now (na na na) (My dance groove for this time being)
3. Akon - Be wit you (Don't b mad...aku ngan layan lagu2 dia pun sekang...ahaks~!)
4. PCD - I hate this part
5. Mariah Carey - I stay in love
6. Evanescene - Hello (Lagu yang sangat sedih bagi aku...owh, its one of d soundtrack for my 1st novel)
7. Evanescene - Everybody's fool (Lagu yang paling SENTAP! watch d video then you'll agree)


7 perkara yang amat bernilai :

1. My Familia =) (My Precioussssssss....)

2.
Harga diri ... The self dignity and virginity ... Erk~ =)

3. Nyawa yang masih dikandung badan...hehe

4. Memoria yang masih tersimpan rapi mau di kepala ataupun di diari =)

5. Harta benda ku yang tak byk mana tapi semuanya ada sentimental value masing2...All of it are precious to me.

6. The knowledge i gained since i was born sampailah sekang, 23 tahun sudah! =)

7. My Fwenz ... Tak de korang semua tak dela tempat aku blaja the do's and don'ts hakhak ... and tak dapat wat tag ni jugak ... kuikui =P


7 pertama kali dalam hidup saya :

1. Pertama kali aku jatuh cinta dan jatuh tersungkur kerananya dalam masa yang sangat singkat...kahkah (think of the experience...at least i learned something from it). It was in 2005 and ended in 2006 ... sigh~

2. First crush on someone when i was in standard 3 (gatai sungguh! hehehe =P)

3. First time wearing something daring masa aku form 1 (if im not mistaken) back in JB ... Sepupu aku yang ajar...harhar =P

4. First time tgk wayang... it was back in 1999 (kalau tak silap) Tgk cite 'Meet Joe Black' . Ikut abg aku dating ngan gf dia who is his wife today...hehehe (nyibuk je aku...)

5. First time mendapat hadiah paling mahal it was in 2006 (my cute kelisa la...hehe)

6.
First time g Genting, kahkah (perlu ke dimasukkan kat sini?) Tahun ni lew...hehe

7.
First time gi midnite...kat midvalley laks tu (kes baru2 ni budak ilang lepas pergi sana) ... Stay midnite tgk wayang kat sana...It happened this year sebelum cuti aritu...hikhik...Kena lecture ngan mak aku lepas aku gitau dia...huhuhu... =P

-Haih~! penat otak memikio nak wat tag nih...huhu...hurm, bacelah yew, jgn tak bace-

Comments

nazira =) said…
hah bab nak hafal jalan tu kita memang sama. jalan sekitar serdang pun nazi fail lagik. hehe.

dan kite same2 bongsu.
bongsu slalu msti comel ;)

hidup budak bongsu! hehe
aidasalmah said…
yeahh hidup bongsu
ehehehe

sy suke lagu kt profile anda yg BAD GIRL tu kot
Cik Nazi --> YeAaaa!!! Idup BONGSU! hakhak... Kiter comey sbb kiter paling manja paling disayangi akakakakaa...jadi idup selalu epi sbb tu terpancar ke wajah...wah~!

Cik Aida --> A'ah, lagu tu mmg best + seksi...kuikui ... Bad~ bad~ bad~ girl =P
eM. said…
apakah ko bgtaw mak ko ...!!!??

tak remaja ah...
Hehe...aku kan anak yang baik...mstla bagitau mak aku tapi setelah kejadian ar...akakakakaka

Remaja tak remaja...aku tak suka midnite...menakutkan aku jew =\