...there goes my chance (yg entah ke berapa kali)


I hate myself... I dunno la, trauma masa sekolah dulu wat aku cam takut nak approach guy yang aku suka...and its like stuck wit me till today...

Yesterday, I was walking right beside dis guy but i dun noe why i cant even look at him and say juz a simple "hye" ... Very stressful when i think about it... Itu antara jarak yang paling dekat aku ngan dia setakat nih! Kepala aku ni berat gilew nak pandang dia ke...aku tunduk jew cam besa mengadap trek yang berutu tuh...I think I'm not gonna make it...I juz cant do it...No matter how hard I try to push myself still I got dat "fear" coming over me everytime I try to approach someone I admire...
So, I guess I juz let it go as usual...harhar...sedey sebenarnye...sigh~!

I think it'll be great if im not seeing him for this time being...yeah, to get him out of my system...At least, I can go back to where I was...I actually had pulled this guy out of me but hurm, i bumped to him back and it happened last month kan...so, dats why i was like so excited in knowing him and chase him back...Still, nothing change...Im not gonna say hi to him and he definitely not going to noe I like him or of coz starts it first....hish~! (silly me...ape kejadahnye dia nak tegur aku dulu?? huhu)

So, dats it...Urgh! Menci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Emo Myspace Comments
MyNiceSpace.com

Comments

LOL~ Waktu tserempak tuh bagila surat ke, baling batu ker, buat2 sawan ker~ hehehe Takpon guna line lama: Hai~ slalu nampak kat sni~ Tinggal dkt2 sini je ek? LOL~
aidasalmah said…
hahaha
farhan, yg 2nd tu myb leh pakai

aisya,
jgn la gitu
haihh...kalau la kite tinggal dkt2 dh lama i ajak u tegur die
heee~
(biarlah kan die kate kite muka tak malu pon)
tak salah mencuba!
=D
Faer--> Huahuahua...lawakla tuh...ada ke nak baling batu..kang tak pasal2 masuk sepital mamat tuh....erm, tego ek??? Itulah masalahnyer sekang ni....waaaaaaaaaaaaaa..Menci!!!!!!!
Cik aida datang sinilah...ngeeeeeeeeee

Hish~! susah tul...kalau der mmber lain kot...dia punyer keberanian tu lain mcm skit...ni sorg2 cam tak berapa nak berani...huahua .. sigh~!
aidasalmah said…
btul2
kalau ade org pembakar semangat ni lain sket

dan mmg susah kalau nk buat sorg2
(skrg ni saye rasa sgt TENSION sbb nak kena bertaktih balik, errgghhh!)
eM. said…
sebelum ape kejadah aku sepak kepala lulut kau tuh........


apa kejadah ko tak tego??. u know a gud opportunity is not gonna come that very often.
CiK AiDa --> Ha, tau tak per...lor, jgn lew bertatih2 .. terus lari pecut lew? kalau boleh wat house run..akakakakakaka... =P

EmaChan --> Oit! Aku ni kan mmg fobia...aku AdmireFobia...ade kew? hikhik...
aidasalmah said…
alaaa
susah la
nak lari xde 'runaway' pon!
pastu takkan nak lari sorang2 kn
adoii
nak ke taknak ni?
(ke aku yg RUSHING gile2 ni???)
*sighhhh............