Breaking News - Meet the MOM?

Cartoons Myspace Comments


Today, another pathetic day for Aisya...

Well, hari ni Aisya and her sis-in-law pergi ke gerai pakcik dekat dengan umah dia untuk membeli kuih-muih...While in the car, they were talking about this guy she admired so much! She said to her sis she had made up her mind...She will take dis guy out of her system...Dalam pada dok bercakap tu, sampai2 je kat gerai pakcik tu, guess wut!? Dat guy together wit his MOTHER were there...tgh beli kuih juge...Tak pernah2 selama ni aku jumper dia ni selain daripada kat kompleks sukan tu, kali ni dalam pada aku dah tak nak jumpa dia...Jumpa kat gerai pak cik tu pulak! Plzzzzzz, stop testing me!!!
Hurm...So, she was like going hysterical in the car...So, her sis finally dapatlah tgk guy yang diminati oleh adik iparnyer itu...Pada dia taste adik iparnyer ni mmg tak penah silap tapi tu yang tak pernah nak dapat tuh!!! Akakakakakaka...Haih~! Marah!

My another wish is granted...yang mana aku nak sangat tgk dress up dia....yerla, balik2 tgk dia jog, suar pendek + baju besau...buhsan! So, arini aku dapatlah tgk dia bersuar jeans and berbaju t-shirt (Haaaaaaaaaaaaaaaaa....I'm melting...im melting....ngeeeee~)

So, itu sebahagian daripadanya....After parked the car...Dia dah habis membeli dan nak masuk dalam kereta dah...Aku cam biasalah, buat tak nampak dia...wahahahahah (korang mesti tensen dgn aku...kuikuikui) Kak ipar aku kata mak dia tgk jew, senyum lagi tapi unfortunately, mata aku tak pandang dia langsung! (Haih~! tak tau la aku nak buat ape lagi dgn diriku ini...) ... Last2 kak ipar aku yang berbalas senyum ngan mak dia...Menurut kak ipar aku, mak dia pandang tak buang mata...I dun noe why...I hope everything is "gud" in the car... I think dat guy pun tgk juga cuma aku jer yang tak tgk dia...semuanya kak ipar aku yang tgk...haih~! Aku ni mmg hampeh tulla! But it is not like i can go there and accost him or anything coz masa tu dia dah nak masuk ke dalam kereta...aku lak masa tulah tgn tetiber lembik tutup pintu pun tak rapat...So, while i was bz shutting the car door aku tak dapatla nak tgk dia...He aweady in the car but her mom, she was looking at us but I didnt notice at all, and im not even gaze at her at ALL!

Ape2pun, Im so happy today...tak jadi nak meneruskan proses pembuangan dia daripada idupku ini...WAAAAAAAAAAAAAAAAAA...Menci!!!!!!
Bila orang dah tak mau, ada jer....bila org mengharap tetiber dah tak nampak batang idung pun! Hampeh!


Cartoons Myspace Comments


Comments

aidasalmah said…
ececehhhhh~
sukenye saye baca!!!!
=D
hehe

teruskan taW!
chaiyok chaiyok!!!
agagaga
=P
eM. said…
oi!!
ko nih..nak aku ajar jugak ke...
tlglah jgn lepaskan peluang depan mata...

u might neva see him again ok?
jumpa mak pun ok gak, nok..kelip2 mata sikit..
CiK Aida --> hehehe...mcm best je dapat mak mertua murah dgn senyuman ni...akakakakaka...pasan..pasan... =P

EmaChan --> Aku tak lepaskanla aku terlambat skit je mempercepatkan langkah, tgk2 dia dah masuk lam kete, kalau tak aku dah sediakan dialog tau...huahuahua =P
Breaking News? You made it sound like Disturbing News heheh~
Faer --> Hakhakhak...no complaints will be entertain...harhar... =P