SIGN





Have you heard this song before by Leona Lewis??? seen its video?? must watch actually ...





So, how was that???
Sad? weird? blur? i dun give a damn?

Apa2pun pendapat korang but to me, the storyline mmg best and really enjoy the video ...

What if the situation there happens to you? How you deal with it?

Trust me, I have experienced those misinterpret sign of the one who we actually close with or feel some kind of connection with him/her and when it happened of coz kiter rasa cam nak bunuh2 je orang tu but one thing we forgot, salah kita juga sape suh gatai terasa lebih?

Zaman sekarang to me, i dun think i'm willing to buy any guy sign anymore because it can have the other side meaning ... Maybe they don't feel anything at all, they just trying to be nice but WE misinterpret them...Cepat sangat mentafsir sesuatu yang belum tentu.

I once had a friend yang suka sangat consider all guy he had talk to, actually suka kat dia ... This type of person susah nak handle sebab dia dah masuk kategori perasan yang melampau ... So, layankan saja when she falled down, console her and by tomorrow she did it again ... sigh~

Sometime it's hard to fight the fragility we had when confront with something yang kita easily bend to ... Bukannya kita tak cuba nak build the firewall and say to ourself everytime "Dia main2 je tu...dun take it seriously..." but still at the end kite cayor gaks ... Nak salahkan siapa ek?
Adakah salah lelaki itu yang terlalu baik dengan kita atau terlalu melayan je kite ni????
atau is it us??? Adakah kita yang perempuan ni memang cepat sangat tercair dengan seseorang yang berlainan jantina bila diorang terlayan kita lebih sikit???

And what if for someone we had knew for almost 5 years, and said something like

"u bukan kawan i, u lebih sikit dari kawan..."

What the hell is that??? i'm not ur fren but i'm not special either ... Ini dinamakan nak pegang kita because they not sure of what they want...Takut nak beri komitmen
Lelaki yang macam ni, kita tak boleh layan lebih2 because boleh makan dalam woooo~
Ignore him is the best way tapi kita tak sampai hati, dia tetap kawan kita ... He did treat us well cuma when it comes to the relationship stuff dia cam ralat utk bercakap pasal tu...
All of his pleasurable treatment membuatkan kita rasa sangat istimewa pada dia but instead when we try to talk about it, they tend to neglect...Sad, eh?

Walauapa2 pun, let's just take it this way ... Communication is important ... Kalau takat nak percaya sign2 nih, tak yah la...better tanya terus ... malu? Lebih baik malu tu daripada berperasaan seorang diri...Bak kata my rumate :

"Couple sendiri2, terasa sendiri2, gaduh sendiri2, break up sendiri2" hahahaha

it means berhcenta sebelah pihak je padahal pihak yang lagi satu nun tak tau menau pun or worst not even feel the same way as we did...sob,sob...

So, careful girls ... =D

tOoDleS

Comments

eM. said…
haaa...kau jgn nak terasa hati sendiri2 ok??. kang ko meroyan..sape susah..nadilah yg susah...
nape mst nadilah??? heeee

nope, trying hard to get over it! =D (takleh ckp lebih2 t aku wat gaks...huahua)
eM. said…
nnt nadila joget barney kt ko..
*hula-hula*
hohohoo..tapi pmpn mmg selalu terperasan dulu kot...hahaha
cik em...

Hurm, hula2 tu dari hawaii ar...barney from hawai ek?? erk~
Aku nak tgk ko nari hula2 depan aku...akakakaka

Cik Bella (cam twilight laks...haha)

Mmg, tak dapat dinafikan...sbb perempuan ni pantang dilayan dan dibelai manja...huahua =P
but they haven't seen us in action just yet (lagi dahsyat kot)

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...