One Sweet Day


Finally, puas hati dapat kuar tgk wayang and main boling....hoiyaaa, dapat kalahkan eja in 2nd game...weeee~


Walaupun, masa menunggu jejaka2 kacak datang - korang memang mengalahkan perempuan bersiap! , hampir2 nak terlepas starting citer 2012 nun ... Sorrylah, ter'emo' ngan korang, can't help it - it's juz its time =P

Ceritanya suppose to be, after examination on 12th of nov - approx time after magrib nak kuarla tgk midnite and overnite di luar tapi semuanya gagal akibat daripada orang2 yang sepatutnya melibatkan diri tiba2 menarik diri sorang demi sorang plus hujan lebat plus abg aku pun tak berapa nak bagi (hahahahaha - ada ke suh tanya ayah aku dulu, confirm jawapannya NO! buat lawak lak dia)
Plannya, nak tgk wayang kat Sunway Pyramid and lepakking kat area bdr tun razak - Sound so not me, aite? (camla korang tau aku ni camne...huhu) For once, aku lupa aku ni so well-protected ... Dimulakan dengan hujan yang lebat macam dah tak nak berenti after exam, petanda 1 semua plan bakal tak jadi...then, penarikan diri satu kumpulan dengan alasan yang boleh diterima akal - so, mood yang kurang memberangsangkan utk midnite mlm tu (ase tak sedap ati) sejak dari pagi, makinlah decreasing ... My men (ceh!) , dia pun sound like ralat je nak say ok to me - biasalah he came out wit (family tau tak? abg sya tau tak? berapa org pegi ngan sape? kul bape tu?) Sepatutnya dia join tapi dia tak dapat berbuat demikian sebab kerja...

So, as a result we all semua yang tak jadi nak g malam tu qada' semua arini tadi hanya di Alamanda ... It's not that bad after all...well, minus bebudak kacak yang lambat datang ... Everything was totally fun! (^_^) ...

Main bowling 2 game, tgk 2012, makan kat oldtown cafe, tgk wayang lagi - 4bia 2(citer hantu...lalalalala~) gi maulana (dinner - ringan2) Then terus pulang ke sarang ... total expense tidak melebih RM70 - which is gooD! Me loike~

Review citer 2012 - What i love most about the movie biasa ler, sight effect dia, cam mana rekahan2 tanah menelan semua harta benda ngan orang2 sekali...huhuhu ... Walaupun, ada beberapa babak yang cam tak berapa nak logik, ala ignore je - nama pun citer, US punye laks tu ... Diorang bab2 mengembar-gemburkan diri mereka hebat di mata dunia mmg terer - layanz jek!
Ada gaks part yang sedey...sob2, hampir melebatkan penurunan air hujan kat mata ni...hahaha, tapi kena cover2 - malu lorrr... =P

Review citer 4bia 2 laks - Aku cam besa tutup mata je memanjang ... Nak tengok tapi takut...lalalala~
There are 5 story all, compare yang satu dulu ada 4 cerita je ... Citer yang pertama tak bape seram cuma suara 'tu' yg agak kurang enak pada pendengaran, it gives me goosebumps
2nd story, hurmmm...tak bape seram tapi byk adegan 'kasi terkezut sama lu' - nyampah aku! ... 3rd story, this one paling seram - aku teringat2 gi ni (huuuuuuu~) ... citer keempat, sedey tapi padan muka ko! - nak tau tgk ler sendiri, mane leh citer (lalalalala~) ... Citer kelima paling kelakar - kelakar tapi seram plus bangang ... huahuahua ... Apa2pun, bolehla aku kasi 3 bintang out of 5 ... okey ke? =P

Thankz girls and guys - you made my day .... Hepi sangat!!!

Just a little getaway to at least stay out of the mass for a moment ... Next time, we do it again okie dokie?

Comments

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...