Darn, i lurve dancing

Malam Selasa yang tak begitu mengujakan ... turn on the TV, beralih dari satu siaran ke satu siaran ... Astro movie nih time2 aku dah tak de xam, tak de keje nak wat tak de plak cite yang best2 ditayangkan (hangin sungguh~!) ... So, keep on mengalihkan siaran, tv3 ngan citer Tari Tirana (i dun really follow that series - so, tak tau mana haluan cite, malas nak tgk .... heeee) ... Lastly, end up kat channel 701 (AXN) - So You Think You Can Dance season 4 (2009) Top 20 .... Waaaa, dah lama tak tengok, sangat suka dance2 stuff nih ... Aku rasa yang aku tengok tu yang dah tinggal yang hebat2 belaka .... Serius, lawa giler tarian diorang .... Some of them, has become my favourite ... there's broadway, jive, chacha, tango, disco, smooth waltz and etc - me Loike~



This one we call it jive - i dunno but i just love them both =D



There goes Cha-cha - One of my favourite dance routine =D



Smooth Waltz - So romantic...music dia saja dah buat aku melayang2 di awangan...heeee



Broadway! Never try this kind of dance but macam best je kan???? =P



TANGO!! Mi passionense (suka ati aku je..huhu) ... Apart from this one ada lagi tapi tak perlu muat semua dalam ni kot ... tapi this one just check them out ... Tepat and permainan kaki yang mmg wow! Kalau tersilap tu mau terpelecok ... huhuhuhu ... Tango banyak guna kaki, which sometime for the beginner akan menyebabkan kelenguhan dan kesengalan pada otot kaki .... Blom try sekali ngan heels =P



Time2 cuti ni, stuck in KL kurang jog so dance is the only way to trim me down ... tapi tak pe, one of excercise yang me LOIKE~

ToOdLeZ

Comments

siries takde crite..boringnye..td lyn sehati berdansa je..adeh adeh..pastu ac..movie sume tak bes..hadui.tgh tgu friday 13th start..hoho
mmg pun...asenyew siri yang betul2 follow pun nur kasih je (^____^) suka2~
Nak tgk Time Traveller's Wife tapi cam pelik je g tgk sengsorang ... wuuuuu~ (T_T)
eM. said…
sejak bile ko suka merongggeng?

aku taw ko suka barney's dance je..
Ha...itula rasia aku ... ne leh meronggeng depan ko ... t ko teruja, aku yg susah lak t .. lalalalala~

Barney's dance pun okey wut...huahua

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...