Turning 24 - The best birthday ever! [updated]

Let's start wit reminiscent the old memories, shall we?


Ni la aku masa kecik...baby yang paling cute...lalalalala~
Tak puji diri, tapi memang cute pun...hehe....

Aku memang dikelilingi lelaki sejak kecik...tgk ar tuh...No wonder aku membesar separa kewanitaan tapi aku sedar aku perempuan masa darjah 3 sbb dah pandai nak menggatai...wahahahaha...(aku perempuan rupanya...gitu ler~)

Hurm, aku dilahirkan pada tanggal 8 Julai 1985 di Hospital Besau Butterworth, Penang... Terdapat sedikit komplikasi tapi semuanya berjalan dengan lancar dan kuarla aku yang cute-mute + adorable giler nih....muahahahahahaha(gelak bangga~!)

Below, gamba aku yang dah besau sikit....umo bape ntah ar....=P


Yang bawah ni pulak, my picture sekang....Semakin gorgeous! lalalalalala~ (sesekali masuk bakul angkat sendiri nek lif...tak salah...) huhu ... Betul pe, develop self confident...kikiki


THE CELEBRATION!

Tempat : Alamanda,Putrajaya


-The Cake-


-The Gurlz-


-wit Ena-

-Kek baru sampai-

-Saat kezutan semakin dekat-


-Saat yang mengharukan-

Aku tak expect langsung its going to be my name also on the cake since aku yang dilantik as event manager semua plan dah baiiiikkkk punyew...Tak sangka de asst event manager wat suprise lagi...Thank you sooooo much...I'm so touched! =)
Dan sesungguhnya ini bukanlah satu2nya kezutan yang aku terima pada hari tu...sigh~!


-The hepi face + flattered-


-The besday Gurlz-


-Potong kek!-



-Makan time!!!-


-Aksi Makan-


The Best Birthday Party Ever!



-Crazy Gurlz-


-Muka suspen ena..kihkih-

-Muka beria-ia je aku...haha-


-Dalam mode bertenang-


-Yang bertanggungjawab select lagu pilihan pada malam tersebut...Muka tekun tuh,hehe-


-Duet wit my rumate a.k.a emachan-

-Ema, jangan telan mic tu...-


-aaaaaa~ (nada rendah)-


-AAAAAAAAAAA~ (nada tinggi) huahuahua-


-Frust yang tak serupa frust...hahaha-


Aisya - The heartbreaker...Tgk muka penuh muslihat (cite indon sangat!)...hehe


Zana - The devoted one (muka kucewa..hakhak)


Mir - The other girl (Muka sangat bahagia...kihkih)



Te amo, te amo
She says to me,
I hear the pain in her voice
Then we danced underneath the candelabra
she takes the lead

Thats when i saw it in her eyes its over

Then she says te amo
then she put her hand around me waist I told her no,
She cries Te amo
i told her im not gonna run away but let me go

My soul hears her cry,
without asking why I said te amo,
somebody tell me what she said.

Dont it mean I love you



The gossip girls


Saat suspen setelah segalanya terbongkar


Jangan lupa saksikan di pawagan berdekatan anda...ingat yang berdekatan je...kalau pergi jauh2 mst tak jumpa...lalalala~
Citer ini adalah rekaan semata-mata tiada kaitan dengan yang idup atau pun yang sudah mati...Man still in major for all the cast, haha...eventhough rata2 lelaki yang ditemui palat2 belaka...sangkyu all!

Kepada kengkawan yang wish aku....Thank you soooo much....I lurve you all.... =)

Wit luv
-Aisya-


p/s: All picture credit to Nur Asila Akma, Mirdeeliani, Nur Aishah, Mar Aida Farida
and thank you to abah a.k.a Moonsyi for the camera =)

Comments

zura said…
hye, beria ko nyanyi..hahaha
pjoe said…
keluar ke suara 2???
kuar le...jgn jeles...haha =P
pjoe said…
jeles x... cuma ragu2....
jeles ler tu....

=P

Jom p putrajaya...aku dah nak gerak dah ni...huahuahua
eM. said…
amboi..gambar yg suci je ke yg kuar.....
huahuahua....haruslah...weeekkkk~