Kejadian di bilik band =)

Hurm, lama tak meghupdate...lama kew??? bolehla

Tak da apa nak diceritakan sangat juz nak upload beberapa photo je...huhu

Untuk event kami 5th nanti, ada performance masa malam finale nanti (wah~!) di mana artis2 dalam k5 yang tidak syak lagi akan membuat persembahan yang sangat gempak...u all warga k5 have to wait for that day to observe them urself la...huhuhu...

Aku and beberapa org yang tak berkenaan adala menyibuk kejap kat bilik band k5 untuk menyaksikan rehearsal mereka2 ini...well, kitorang cam pengomen ler...hakhak =P

Gambo kurang memberangsangkan sebab pakai camera hp jer...huhu =P


Hehe, cam besa...kena kuar muka sendiri dulu..akakakakaka =P


Henry the drummer...mmg terbaeeekkk...


Pemain guitar kite....pun also terbaik...nak wat untuk medley punya lagu bukan senang wo...aku tgk diorang praktis ni kira nak kena cari key sesuai segala...haih~!


Hehehe...lagi sekali iklan...huhuhu...


Abah pun de kat sini...kasi snap2 sikit...okeyla tu...huhu


Mak temox....akakakaka...



Myradona in action...hehe...artis k5 yang tersohor (support!!!)



Lehe...aku nak ko main lagu2 60an je....goyang2 pale skit...huahua


Aku buhsan sebenarnya hari ini...tak de apa yang nak dibuat tapi assignment dah ada dah...belum ada mood nak tgk...next week kot dah nak start 1st test...weeee~! minggu mentensenkan diri bakal bermula...

Hurm, semlm pegi jengjln ngan my fwen sampai ke midvalley...dah buhsan tgk alamanda kot...haha..tapi still suka area sana, tak sesak sangat...nak gi mid dekat sejam baru sampai...hari keje pun macam cuti jammed dia...bongok tul diorang nih....gi keje ke curi tulang aku pun tak tau...mentang2 ari jumaat, tak bek wo amik kesempatan...Keje KL tapi saja gi semyang sampai ke putrajaya...melampau sungguh! (interpretasi aku ler.... =P)
Hurm, so bila dah sampai kat Mid, kena main rollercoaster lu, cari parking yang macam ngan game mencari harta karun...sigh~!

Apa2pun pergi mid semalam satu mission pun not accomplish sebab apa yang nak dibeli tak dapat dicari...Im looking for a new apparel for my date but i dont seem to find any that fit my taste there...ke aku yang tak tengok habis coz masa sangatla cepat berlalu...nak balik upm bukannyew dekat ... gate tutup kul 12....kul 10 lebey kuar dari mid, sampai upm sblm kul 11 la...Alhamdulillah...huhuhu...kesimpulannya, habis duit smlm tang makan je....minum kat starbuck, makan kat secret recipe yang service cam bongok skit aritu...kawan aku pesan menu lain kasi unproper menu laks, SENGAL!

Aku cam bese order Japanese Soba (im on diet =P) yang berkemungkinan besar akan menjadi makanan wajib Abah bile kuar ngan Mak ke secret recipe sebab Mak kata Abah dah gemox...tapi apa kata kasi dia vegetarian soba...itu lagi sihat...huahuahua

Okieslah, dah tak tau nak tulis pe lagi...huhu...nak upload gamba makanan semua de lam kamera ena...t lah, ada masa i'll update =)

Have a nice weekend! =)

Comments

Tahniah! Anda telah terpilih sebagai Timbalan Pengurusi Kelab MC Kolej Kelima Chapter 2009/2010 ^_^ *konfeti*
Merci, monsiuer...I will try my best to take the responsibilities and do the work as given ^_^ *konfeti*


p/s: what is *konfeti*??? hehehe
noor said…
ko jaat..kuar gambo aku huduh2..suda r cah..tp makasih sbb dtg..aku sgt2 epy..wee~
huduh itu menarik...akakakakaka =)

Ayat cam "hitam itu unggul"...cuba ko samakan ayat aku yg atas tu ngan statement tu...hehe =)
Mira said…
thnx sbb trn blk band aritu..

syok je g alamanda tu..misi menggemokkan badan berjaya pe..kih3

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...