-EnD-

Esok hari sudah mau berangkat ke kl...

Perjalanan berkemungkinan mengambil masa dalam 4 jam 30 minit atau mungkin lebih..huhu

Excited tapi rasa macam sangat penat...Supposedly, aku cuti hari ni tapi dah bos aku cakap nak wat jamuan untuk aku hari Jumaat, aku pun cancel la nak cuti. Niat di hati nak mengemas apa yang patut hari ni tapi since dah tau what's going to happen today so i just packed up early.


3 beg pakaian...yang lain2 tak sentuh lagi...hehehe...rasanya aku banyak beg baju je...Kebiasaannya, aku memang bawak balik semua baju bila cuti sem yang panjang ... kalau kejap2 tinggalkan kat umah abg aku jer...

JAMUAN PERPISAHAN AKU & RIZAL (dak praktikal UMS - 2 minggu lagi tak silap dia habis)




Dari kanan, Kak Sarmila, Kak Bib, Kak Uma (untuk photo bawah sekali) ... Yang jejaka di atas sorang nun, dak praktikal from UMS - Rizal panggilannya (say hi~!) hehe ... 2 jejaka yang kat atas sebelah kiri tu, technician paling tekun...Abg Omar and Abg Iman.


Bergambar dengan SV memasing...Ngan aku tu Pn.Shiela...Ngan Rizal tu Pn.Irda...Dua2 best!

Bawah sekali picture group unit ICT ... Lelaki tak de kecuali Rizal sorang...Diorang MIA ...mueheheheh =P


Last minute catch ngan Kak Irda...kat bilik server sempat lagi tuh...kelam-kabut masa ni nak dump sistem aku dalam server...hehehe...last2 diorang yang kena settle sendiri...Aku juz buat manual untuk gunapakai sistem aku tu je...Nak bind manual tu pun dugaan...pergi kedai dalam PSP semua tak mo amik pelanggan....orang nak kasi duit pun tak mo ka? Haiya~!

Diorang actually bz dengan apa tah buat untuk bebudak nak register next week...samalah ngan kitorang masuk next week...Sabtu nak drive balik KL (Aku mmg suka tak de rehat langsung ni...akakakakakaka - gelak tertekan)

Ada sorang yang tak de ni...yang aku rapat jugela kat sini...Kak Milah yang selalu belanja aku makan tengahari - ari jumaat...hehehehe...Dia kena pergi kursus dekat 2 minggu jugakla...tak sempat nak jumpa dia =(




Cenderahati daripada PSP ... yang kotak hijau tu advance besday present from my best fren in Penang...thankz!




Huargghhhh~!

Dah ngantuk...nak titon sok nak drive p KL....Aku tak nak wat magic time drive - mata tutup tapi keta gerak....kikikiki =P

I will update soon with more picture on the ambience of PSP which involve around me only ... till then, toodles!

Keesokan harinyew.... (4th July 2009 - Sabtu) Umah abg aku, kay el...huhu

I juz post gambo je la...




Unit ICT ...

Tempat aku menunggu....muehehehe...Bila staf kat unit ICT nun tak sampai g, kat sini le tempat aku menunggu, aku kan takde kunci bilik


Dah, tu jela...perasaan malas nak berblog dah menyelinap ke dalam diri...muehehehe...dah nak buka sem dia jadi camni le...

-ChOwZ-


Comments

eM. said…
owh..kau bwk beg hindustan tuh..??bgs..

dah dpt hadiah pre-besday tuh, tak dpt la hadiah lagi.kekekeke~!