ENOUGH!


J'veux ton amour
Et je veux ton revenge
J'veux ton amour
I don't wanna be friends

it means

I want your love
and I want your revenge
I want your love
I don't want to be friends


Perasaan untuk melepaskan sangat sukar ... TIDAK DINAFIKAN but for someone yang less important, it's so damn easy but how about those yang soooo dear to our heart??? Akan hadirlah cerita2 kisah hidup yang dulu yang without we realizing it we bring it forward with us ... Ain't we suppose to leave it behind??? Ada yang cakap untuk pengajaran tapi kalau dah terlalu detail kite membawa sekali kisah2 silam itu bersama2 - Entahlah, i dun feel like we really2 moved on and let it pass us.

I take me as an example - Dalam tak sedar, sometimes it feels like I'm doing certain thing to show 'him' I'm so moved on tapi bila cerita dekat one of my friend - "No, u don't ... kalau ko dah lupa, ko tak perlu nak menunjuk2 dekat dia." Itulah responnya ... Tapi ya ke???

A little satisfaction - maybe tapi as far as I concern tak penah really dapat perasaan tu sebabnya it's a same as holding a grudge ... Bila ada unsur2 berdendam ni (not in a cruel way) it actually tak memberi kepuasan kepada diri kita even if it succeeded (according to our plan) - Ia akan buat kita fikir bodohnya apa yang kita buat tu.

No matter how hard we try, we still carry with us our past but please let it go when you find someone else ... Try to be happy with them ... Create new story - Never caught up in your past because you will live in misery ... Susah jugak tugas orang baru tu tapi apa2 pun jangan sampai dia give up and find someone else to replace you ... We fully aware that everyone has a limit ... I have reached my limit and I'm ready to let go and find somebody else who is willing to commit himself to me ... I had enough to just be there to listen and bear load of excuses ... So, no more ... You asked for it, so I'm giving it to you.

I'm not telling the story as a person who can't let go of their past but I'm speaking as a new comer to someone life who can't let go of their past.

Comments

aidadidu said…
wuwuwuu...hihihi
smua yg awk ckp sy agreed!
tp susahnyeee nk move2 ni...adehh..
i've tried, but, ... mls la nk ckp.
hurmm..
sbb bile kite ok, pihak lg 1 yg tak ok..cmtu lah seterusnye..
cmno tu??? haish.
last2 sy dh mls dh nk pk.
bior je lah.
;)
Usaha tangga kejayaan ... huhu ... Takpe, one day maybe akan ketemu dengan someone yang betul2 blh buat kite lupe terus kisah silam kita tu..AMIN beramai~ heeee =D

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...