-Me TriP tO GeNtiNg, PD & MaLaCcA-

-HeRe Me CoMe-






-Barisan my precious princes and princess-




-This all the fun face we had back there...Hell great there!-




-Familia Photo...Hurm, all choc...we never planned it...-




-Now, here comes the fun...But unfortunantely not really try anything la but solero, sure naikla...tu pun masa dah nak dekat balik...malam...the nite chill plus the chilling dat come from inside (well, that was my first time) Hurm...I am shacking very badly after came down from dat live-taking wannabe thingy! huh! But still it is fun.-



-Hurm, this one shud be up there...but doesnt matter...Hurm, enjoy!-

After going to Genting...we all balik umah releks2 kejap...Then, tomorrow we all headed to PD...In PD, im not sure if i enjoy being there...we, actually stayed in Ilham Resort...its a beautiful resort plus the room is cool ... it looks like an apartment to me... very nice... but unfortunately, there a lot of flies in the cafeteria which i kinda hate most back there...So, after lunch its already late for lunch. I guess it 3 pm, after dat we went back to our room. Take a rest for a minute...then, we plan to go to the beach ... Unfortunately, it is so sad...no wonder there flies in the resort




-Sedihkan tgk gambar ni...-

Dengan yang demikian, termatilah hajat untuk merendamkan kaki, bermain air, menyelam ke dalam air dan yang lain2nya...sedih sangat...aku dah ready giler nak main air laut tauk! Tapi dalam keadaan yang macam tu pun ada yang sanggup 'Kedebush' masuk lam air...erk~!
Tapi its not around this area la... jauh skit dari kawasan yang tersangatla kotor ni...but still there are rumpai2 mati and smells very bad la...I almost vomit... You can even sense the smell from afar before u reach the beach.

-It suppose to be a very beautiful beach...DAMN!-



-We finally end up here...Dapat swimming kat sini pun jadila... =(-

But apart from such unexpected ambience, we did find the BEAUTIFUL BEACH ... and Im very2 proud of my mom and dad for keep being so determine to finish their journey to a beautiful place far far away...hehehe...and dat happened keesokan harinya...We all go for hiking! Up..up...the hill






-So, here our map...huahuahua...erm, hutan Tj. Tuan here we come!-


-Here we are at the 'RUMAH API'-



-Bacalah sendiri ek...huhuhu-

-Well, sapa yang tak nak turun kalau dah nampak air yang se'best' nih...compare to the first one yang di atas nun...hurmmm-

-Keep going-


-Tada~! juz look at us...My mom especially...she so determine to follow the sound of the beach...still have their sound lock in my memory-



-YEA!!!!! We finally here...WuHooo...KeDeBuSh!-


-DaMn BeAutiFuL!-

-This one really have a soul in it...Lurve this pic...absoulutely my catch!-


-Muka2 kepenatan dan kebangaan...Dua dalam satu...wahahahahaha-

-We DiD it!-

Hurm, begitulah betapa terujanya aku bila berjaya mendaki dan mencelupkan kaki ke dalam air laut yang mmg itulah tujuan asal aku datang PD ni pun....huhuhu....walaupun terpaksa bersusah-payah nak mendaki bagai semata2 nak dapat tgk beach yang cantik, we actually say it's a worthwhile...kalau tak turun terus mmg tersangatlah rugi...Juz like the couple we met along the way...diorang cakap, Jalan mati...tak leh terus turun...hurm, diorang yang tak berani...maybe becoz diorang berdua je...but this is the most valuable time we had back in PD...Mmg penat tapi lepas tu kitorang pekena 100 pluz, we got our power back then we move to the next destination MALACCA! =)



Comments

aidasalmah said…
wow!
bestnyerrr
cuti cuti malaysia (baca smbil nyanyi tau!)
ehehehe
hukhuk...bestla jugak yang tak bestnyer tu time exam aritu!!!!! Masa raya deepavali tu...dahla naik2 tu der kalkulus plus koc plus java...MENANGIS!
pjoe said…
seronok lu...
nangis kemudian xpe...
hahaha..
Huhu...tu yg tak sedap dgr tu...hurm...

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...