NoVeL - NoVeL - NoVeL

Hurm...seeing everyone's talking load bout making their own novel aku pun terpikir aku punyer novel yang agak pelik coz tajuk in english citer bhs melayu...huahuahuahua..."Say it isnt so" kalau buat cheese tu leh jadi cheese yang termahal sbb lama diperam(ke wine?)...haih~!

So, can u , anybody lend me a hand???...boleh tak bagi aku info serba sedikit ttg how exactly a pregnant women deal wit bone cancer? Dia tak nak gugurkan tapi cancer of coz ada proses scanning2 bagaikan, CT scan, MRI, Bone Scan...kimoterapi...then ubat dia tuh aper tah mula ngan huruf M ... Methroxate? Aku pun dah lupa...Kajian yg aku buat pun aku dah lupakan sebab give up punya pasal...but story tu mmg dah panjang sangat...Impianku, nak citer tu sampai tahap di'movie'kan..Wah~!
Dis women tak nak gugurkan coz she's gonna die...dia sygkan husband dia tak nak nanti husband dia tgl sorang...at least kalau der baby diorang nanti, adalah jugak husband dia teman (gitulah gamaknye..) Her doctor of cozla menasihatkan utk gugurkan...coz nak kekalkan kandungan tu mesti kena quit semua rawatan until she gave birth...so camno tu? is it rite? ke boleh je jalani rawatan (ada rawatan tertentu utk pregnant women?) Aku tak cukup maklumat...tenet pun tak membantu...kena tya direct ngan doctor je aku rasa tapi de ke diorang nak layan..huahuahua...kalau aku ni dari medikTV rancangan tv3 tu lain ar citer...harhar..huh~!

Hurm...camno tu? kuikui...angan beso, siap tak jugak...Then, boleh lak lompat ke citer baru yang for me agak mengurangkan ketensenan aku berbanding wat citer yang pertama tu...But still, aku cam teringat2 citer yang 1st tu...sob...sob...

HELP ME!!!

Comments

aidasalmah said…
wahahaha
lawak la aisya
hahahaha
=P

yelah kan, kalau buat kemoterapi tu mesti la effect kt baby tu kan
mmg confirm2 baby tu xleh besar dgn sempurna dlm erti kata lain cacat.

cite u sgt menarik tau
i pun rasa u kena gi nyamar jd wartawan medik tv hehehehe
=P
Hehehe...masalah tul kalau masuk bab2 medik ni...belum amik medik betul2 tuh...I think, tak yah amik tau secara mendalam lerh...coz she gonna lose dat baby walaumacam manapun sbb dia akan keguguran...Mean me! Muahahahahahaha...antara penulis novel yg kejam..kuikui =P
aidasalmah said…
hahaha
then buat la die sihat after the treatment
pstu die pregnant balik
happily ever after.

tapi bunyik mcm tak thrilled je kan
hm...
tak mau...tak mau... SHE MUST DIE!! MUAHAHAHAHAAHAHA (gelak jahat..hehe)

Erm, citer ni berkonsepkan tangkap leleh...harhar...citer dia sampai abis sedey....tak de epi2 ending...semua citer kalau nak epi ending tak besh ar...that's life! no epi2 ending (SOb...Sob...HUarggghhhhh...Kejamnya idup ini...menci!)

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...