To my beloved fwens...

Salamz...

first of all, untuk cikera borochan...u ask me to online tapi soryla dear...since my baby baru jer sembuh dari sakit jantung mengejut all of the software installed all gone...so I have to download back YM ker skype ke...all those stuff...erm, rite now i'm installing software yang berkaitan ngan my study lu...i'll be online when YM telah diinstall semula ke dalam laptopku ini...

Mun...sedeyla lagu Jalan cinta ni...munnnnn....nak...hehehehe...t i collect from u ek ... ngeee...

As for my other frens...untuk mengembalikan ingatan laptop aku yang baru jer ter'corrupt' betul2 satu ari sebelum nak balik ke hometown aku...tau2 jer dia...aku terpakse ler menyorokkan diri atau dengan erti kata lainnya tidak meng'online'kan diri sangat sbb aku nak membantu my baby ni bagi mengembalikan ingatannya...wah!
Sedey, she juz something else....WAAAAA!!!!!

-SiGn Off-

Comments

Mira said…
laaaa...asal jd camni?bile kena??ecah!!aritu aku kuar ngan adik aku nampak teddy penyu..ingat ko..huhu
eM. said…
oit!!

cepat sembuhkan baby penyu!!!
Baby penyu dah sembuh...bapak penyu laks wat hal...sakit tul jiwa aku sekang...connection kat sini cam hampeh...aku nak download satu bnd pun tak leh...tgh2 baik punyer download sekali connection dah putus upernye...nih yang aku nak menCar ni.

Untuk Myra, aku pun kan aritu tertengok kambing ingat ko...wahahahahahahaha...dah bagi kambing makan blom??? ngeeee

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...