Jom Tengok!!!

Ini Tag Dari EmaChan Daripada AjaQ Sebelum tu adalah lagi sape ntah....huahuahua


1. Apa perasaan sekarang?
-Riang gumbira dan berbunga-bunga....perasan tahap gaban....menci kena disuruh2....Hepi sistem dah siaaaapppppp! wuhoooo~! (aku suka kombinasinya)

2. Saya nak makan
-Secret Recipe : WCM (White Choc Macedemia) ... lapar~ =(

3. Saya tak suka
-Stamina yang makin berkurang sebab dah jarang jog pagi sebab kena kerja....MENCI!!! tak dapat stalking org lagi... huh~!

4. Impian saya
-Nak ada umah impian...jadi bisnes women....wife sejati + solehah + ibu penyayang (tak mau kasi org gaji!) camne tu? hurmmmm.....

5. Haiwan yang saya tidak suka
- lipas terbang dan haiwan yang kena samak kalau pegang. (Aku setuju dengan Ema!) tapi aku nak tambah...binatang kaki kurus kering dan boleh terbang...haih~!

6. Saya Harapkan
- Saya akan bertemu cinta sejati (wah~!) dan berjaya mendapat degree 1st class (InsyaALLAH~)

7. Jika boleh di putarkan masa..
- Nak betulkan kesilapan yang lalu.

8. Saya pada 10 tahun akan datang...
- Body dah cam Nicole Schrzinger, bersama husband yang hunqalicious, wit cute babies...weeee~! bahagianyaaaa

9. Handfon saya adalah sebuah...
- gadget misteri yang suka berbunyi time tak diperlukan dan senyap sunyi bila time aku tertunggu2 utk dia mengeluarkan suaranya yang merdu...wahahahahaha

11. Saya pernah bercinta sebanyak....
- sekali! and it is the best xperience EVER!


12. Saya suka pada...
- kehidupan saya yang memiliki kombinasi suka dan duka....perit ranjau berduri berbatu berbukit dan bergunung-ganang....fuh~!


13. Kawan-kawan saya...
- Best friend ever! Cayunk korang...hehe


14. Pernah dikhianati?
-Kalau tak pernah tu menipula kan....pernah.


15. Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
- pukul laju2...hahaha...takde ar, tak de kuasa nak buat ape2 minta DIA jela yang buat apa yang patut...hurmmm....


16. Senaraikan 8 orang untuk di tag <---- (melampau sungguh!) - Kalau korang ase nak buat korang buat la....tak effect aku pun..huhuhu

Malas nak tuka color...hehehe....sowi ema...hehehe

Comments

binatang kaki kurus kering dan boleh terbang tue ape?
alaaaaa....en.faer nihhhh....belalang, mentadak mentadu, labah2 , erk~masuk tak??hurm, blh la...hehehehe...segala jenis kategori serangga tu la....salah bukan binatang tapi serangga hrp maklum! =P
Oooo creepy-crawlies ar nie =P
Hehehe watchout bwh katil tue, lots there ^_^
hahaha...tak takut puuuunnnn....unless kalau mata dah nampak baru ler kiter berlari beramai2...huahuahua