Tag EmaChan No3

Ini Tag Dari EmaChan Daripada AjaQ Sebelum tu adalah lagi sape ntah....huahuahua

1. Apa perasaan sekarang?
-meditating. sebab baru lepas solat gak. tadi dah puas berjimba di kfc mines, celebrate besday pijort (intern-mate). happy besday my lil' sis~!!

2. Saya nak makan
-Dominos pizza dan masakan saya sendiri.

3. Saya tak suka
-pewot makin buncit sebab makin kuat makan.

4. Impian saya
-ialah menamatkan sessi pengajian dgn jayanya serta dapat keje yg saya suka dan kawen cepat-cepat (owh..saya mmg gatal).

5. Haiwan yang saya tidak suka
- lipas terbang dan haiwan yang kena samak kalau pegang.

6. Saya Harapkan
- muka saya tak akan lepas dari senyuman dan mesti gelak setiap hari supaya dapat menceriakan semua orang yang sedang berduka.

7. Jika boleh di putarkan masa..
- saya tak akan percaya orang separuh mati dan lebih bersyukur pada setiap anugerah dan cubaan yang diberiNya.

8. Saya pada 10 tahun akan datang...
- mesti akan lebih vogue dan mantap bersama suami kacak lagi bergaya (buncit sekali) dan anak2 kecil yang memakai baju 'BABY GAP/GUESS KIDS' saja.

9. Handfon saya adalah sebuah...
- pemberian orang terdahulu. tak pernah beli handphone sendiri pun...

11. Saya pernah bercinta sebanyak....
- sebanyak yang saya sampai tak ingat banyak mana. (tak byk, cuma couple of time je). love is an experience, relationship is a story full of experience. neva get tired of it.


12. Saya suka pada...
- mug IKEA yang baru dibeli dan food date yang besh bersama muffin saya.


13. Kawan-kawan saya...
- rasa saya keji sebab saya agak porno dan bersahaja bila memberi komen.


14. Pernah dikhianati?
-pernah dan pernah mengkhianati. maaf. itu saja bisa ku ucap.


15. Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
- cakap kat dia 'wats goes around comes around'. bila masa nnt, kau juga akan dikhianati.


16. Senaraikan 8 orang untuk di tag <-----saje tukar bagi ramai

Comments

Popular posts from this blog

Tag Lagi ...