Weeee~ dats refreshing! - #5

Buat pertama kalinya aku datang keje tapi tak buat apa tapi menghabiskan masa membaca blog seseorang dari awal penulisan blognya sampai la habis....giler taks...

Memandangkan emosi yg agak tidak stabil idea untuk menulis report tidak berapa nak ada...Jadi aku meneruskan hari ini dengan membaca blog seseorang tu....giler ah! aku pun tak budget akan khatam blog org bermula dari penulisannya pada tahun 2005 - 2009...

Aku nak bercerita pasal blog org tuh....Blog yang aku start dengan agak nak menagisla jugak sebab so touching...waaaaaa....dah la ngan emosi tak stabil nih...mmg sedey....then, aku mula tergelak sorang2 cam org gila...akak yang ada kat sini pun heran tgk aku...mesti diorang pk aku nih buat apala....wahahahaha...tapi serius...Aku suka sangat baca blog dia nih....I lurve the xtvt and the fun they had dlm menjalani xtvt tersebut....

Bestnyew jugak baca blog org dari mula sampai habis nih....sedikit sebanyak kita boleh tahu macam mana orang tu (tak byk skit je)...Dalam kes dia nih, mmg dia nih jiwang la jugak (normallah tu...) dan sangat adventurous....pendaki dan penaik beskal tegar...wahahahahahahahahaha....so cute!

Haih~! last2 satu keje aku pun tak jadi untuk arini...nasib baik tak de gaji...kalau dapat macam makan gaji buta je asenyew....huahuahua =P (luper aku LI je...arkarkark...)

p/s:apa nak tulis lam buku log nih utk hari ni????kasik idea skit....haih~!

Comments

Tulisla~ : saya dah buat research dipelbagai laman blog yang mengajar saya sukaduka kehidupan bahwa saya boleh hidup tanpa seorang SV.

Kikikiki~
heheehe...nice one! lepas tu aku terus kena repeat LI...kes pertama! kahkahkah
maTTa said…
eee malasnyer,mkn gaji buta x bek taw!
tak de gaji pun....weeeekkk~!