Rasa....perasaan....merasai....rasakan

Rasa macam tak best...
Rasa macam sedey...
Rasa macam hilang daya harapan...
Rasa macam lelah...
Rasa macam dah penat sangat...
Rasa macam susah nak bernafas...
Rasa macam ....

Susahnya menjadi perempuan...Sometimes its so damn easy for certain peeps...aku dalam kategori tu ke????? Tak....Tak....!!!! menci!!!!

Macam rasa buhsan cakap pasal nih tapi ntahla rasa macam nak tulis juga something kat sini malam nih...Bukak Blog rakan2 blog yang lain semua pun tgh emo....wah~! sekang tgh musim emo sedunia ke ape?

I'm getting tired of these...menunggu bulan jatuh ke riba....haih~! tinggi betul cita2...I can't even get someone so damn near to approach me...inikan pulak bulan...Diibaratkan begitulah...

I dunno why...Its like I have to get thru this kind of emotion like "let's juz follow the flow" or "Biar jela...malas nak gaduh2" or "Nanti baikla tu..." or "Aku akan dapat gak tapi cuma cepat atau lambat je"...all those sound like too depending on the hope of getting things that we not actually knowing of its result or consequences...urgh! So annoying and sometimes cukup memenatkan jiwa....bermain dengan perasaan mmg sangat meletihkan...Sometimes I even feel like someone toying wit my emotion...Someone is lying to me tapi for this person aku dah memang tak pakai cakap dia, I juz listen and I noe it wont affect me...I wonder why i choose to stay...hurmmm...

Lagi satu....
I havent seen him yet...actually, dah makin susah nak jumpa sbb LI so, I rarely go jogging kalau nak pergi pun Sabtu dan Ahad but setakat ni Sabtu dan Ahad aku bersih dari xtvt bersukan,hahahahaha...sigh~!
what's inside is about to fly away...I will have the will to forget but will HE let me?

Comments